IRC-Galleria

dearmaisie

dearmaisie

These kids today, with their texting and murder

Selaa blogimerkintöjä

Lepäät sängylläsi. Vilkaiset yöpöydällä olevaa digitaalista kelloasi ja yhtäkkiä minuutit alkavat edetä yhtä nopeasti kuin sekunnit.
- mä tiesin että se viimeinen kuppi kahvia oli liikaa.

Heräät ja huomaat makaavasi vieraassa huoneessa sohvalla. Ihastuksesi istuu sinua vastapäätä, katselee sinua hymyillen ja kertoo, että liukastuit ulkona jalkakäytävällä, pyörryit ja hän toi sinut kotiinsa toipumaan.
- "sattuuhan tätä... itse asiassa nyt ku tuli puheeks ni mua oikeesti sattuu..." koska oon erittäin hyvä saamaan puhelinnumeroita olemaalla vaan niin hiton awkward.

Kävelet pimeällä hautausmaalla iltamyöhäisellä. Yhtäkkiä sinua vastaan tulee herttainen mummo, joka pyytää sinua hakemaan hänen käsilaukkunsa, joka on pudonnut auki olevaan tyhjään hautaan.
- ei ne haudat oo avonaisia, mut samapa tuo, kai mä sen nyt hakisin.

Ulkoilutat koiraasi eduskuntatalon edessä. Se pysähtyy pahaksi onneksi kakalle talon portaille ja samaan aikaan Tarja Halonen kävelee portaita alas ja katsoo koiraasi pöyristyneenä.
- enpä sanoisi että tarde kattois pöyristyneenä :D sale ennemmin. hymyilisin kauniisti ja liukenisin paikalta :)

Olet hiihtolomalla Lapissa ja parhaillaan kahdenkymmenen kilometrin hiihtolenkillä keskellä autiota korpea. Yhtäkkiä lähimmän puun takaa ilmestyy kuolemaisillaan olevan näköinen vanha mies. Hän tyrkkää käteesi kirjekuoren (jonka päällä lukee tietysti HUIPPUSALAINEN), korisee, että sinun on toimitettava tärkeä viesti perille ja lyyhistyy tajuttomana jalkojesi juureen.
- oon käyny ea1, ensin soitan hätänumeroon, seuaan ohjeita ja alan varmaan elvyttää :)

Olet romanttisella kuutamokävelyllä sivukaduilla poika/tyttöystäväsi kanssa. Juuri kun luulet, että menee tosi hyvin, tyyppi alkaa varoituksetta mulkoilla sinua kammottavasti hymyillen ja hohottaa vertahyytävästi. Hän riisuu takkinsa, jonka alta paljastuu pitkä, sysimusta viitta ja virnistää karmivasti paljastaen terävät vampyyrinhampaansa.
- "better luck next time. prince charming", toteaisin itselleni ja heittäisin sitä varavalkosipulillani

Kirjoitat innoissasi tärkeää viestiä nettikaverillesi, kun näppäimistö alkaa yllättäen täristä. Katsot suu auki, kuinka kaikki näppäimet poksahtavat irti paikoiltaan, kierivät pöydälle, muodostavat vuorotellen sanat ME OLEMME SAANEET TARPEEKSEMME ja lähtevät kapinallisesti kolisten kohti ulko-ovea jättäen sinut tyhjän näppäimistön eteen istumaan.
- vaihdan puhelimeen, vähän hitaampaa ja typoavampaa koska en koskaan keskity, mutta viesti menee perille. tosin huolestuisin vähän mun koneen puolesta, varmaan silittelisin sitä vähän aikaa.

Olet ystäväsi kanssa päiväkävelyllä metsässä. Yhtäkkiä kuuluu kavionkopsetta, ja luoksenne karauttaa tajuttoman hyvännäköinen tyyppi valkean, uljaan ratsun selässä. Hän loikkaa maahan, suutelee kättäsi ja kysyy, haluatko astua hallitsemaan valtakuntaa hänen rinnallaan.
- no siis, riippuu valtakunnasta. jos se on prinssi charles niin JOO TOKI, en mä kauheesti tuosta charlesista välitä mutta iso-britannia ja kaikki muut???? TAI HETKI JOS SE OIS CARL PHILIP joka suunnittelee vickanin murhaa (oon selkeesti liian syvällä paskoissa juonikuvioissani), niin löisin sitä miekalla päähän, koska ei vickania saa tappaa. en mä ees muista missä kaikkialla muualla on kuninkaita tai jotain.

Olet tunnin jälkeen viimeisenä norkoilemassa sen opettajan luokassa, johon sattumoisin olet ollut jo kauan ihastunut. Juuri kun maleksit opettajanpöydän ohi, opettaja katsoo sinua silmiin ja kysyy, haluaisitko jäädä luokkaan hetkeksi. Vastaat myöntävästi sydän pamppaillen. Silloin opettaja pomppaa pystyyn, juoksee käytävälle, paiskaa oven perässään kiinni, jättää sinut lukkojen taakse ja huutaa mielipuolisesti nauraen: "Kukaan ei voi enää pysäyttää minua!"
- toteutan unelmani ja potkaisen lukon rikki ja juoksen opettajan perään "HEI MENNÄÄN NAIMISIIN PLIIIIIS"

Olet kävelemässä kotiin koulun jälkeen. Lähin pensas rahisee ja tämän gallupin tekijä hyppää eteesi. Hän osoittaa sinua vesipyssyllä ja kysyy: "Olikos galluppi aika kaukaa haettu?"
- vesipyssy on ainakin kaukaa tuotu, EHHEHE OLIPAS KÖYHÄÄ. mielenkiintoisia kysymyksiä, pakko myöntää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.