IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Olipa kerran.Perjantai 30.11.2007 23:19

Hirvetkin on selvästi pendolinoja vastaan. Pendolinojen nopeus, meteli, sun muut ongelmat ovat häirinneet hirvien herkkää ja tasapainoista elämää. Joten kamikaze-johtajahirvi on ottanut innokkaimman kamikaze-hirvensä ja lahjonut, kenties jopa pakottanut tai vain manipuloinut tämän tunne herkän, hämmentyneen ja itsetuhoisen murkkuikäisen hirvensä juoksemaan pendolinon alle 30.11.2007 klo 18.21.

Kamikaze-johtajahirvi muisti kyllä varmasti mainita maineesta ja mammonasta minkä tämä urhoollinen hirvi tulee saamaan teostaan! Miten kamikaze-hirvestä tulisi kuuluisa, hänen nimensä olisi kaikkien hirvien huulilla ja hänen sorkkansa koristaisivat hirvien pyhää aukiota!

Tämä oli selvä vastalause pendolinoja, junia, ihmisen keksintöja ja ihmistä vastaan! Me pahaa aavistamattomat ihmiset jouduimm yli 20 minuuttia odottamaan, että junan alle juosseen kamikaze-hirven hajottamat jarruletkut saatiin paikattua osittaina ja yhden vaunun jarrut käytöstä kokonaan pois. Myös junan keula vauriottui.

Harmillista sinänsä, että kamikaze-hirvi kuoli tässä törmäyksessä, jossa juna rynni päälle 150km tuntivauhdilla. Olisimme voineet keskustella asiasta ja mahdollisesti löytää tämän Osama Bin Ladenia leikkivän kamikazejohtajan. Ja ennakoida ja suojata mahdollisilta uusilta terrori-iskuilta!

Edellinen samanlainen terrori-isku tapahtui Kirkkonummelta tulevalle lähijunalle, josta meni myös paineilmajarrut pari päivää sitten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.