IRC-Galleria

Astuin sisään pimeään huoneeseen. Tunkkainen lemahdus iski vasten kasvojani, kuin siellä ei olisi tuuletettu pitkään aikaan. Sinä kyyhötit nurkassa surkeana ja pelokkaana. Astuin muutaman askeleen eteenpäin tarkkaillen sinua, yrittäen olla tulematta liian lähelle. Nostit päätäsi, joka ei ollut oma itsensä. Ei ylväs. vaan luiseva ja kiilloton. Silmäsi olivat kiillottomat, elämänhalunsa menettäneet.

Laskeuduin samantien alas, enkä katsonut silmiäsi, ettet tuntisi minua uhkana. Pysyin paikallani, kunnes silmä kulmastani näin kuinka laskit pääsi alas. Hitaasti kohotin kättäni, että saisin huomiosi uudelleen kiinnitettyä. Nostit päätäsi ja katsoit jälleen minuun. Laskit pääsi jälleen, kun mitään ei tapahtunut. Heilautin kättäni taas. Toistin saman niin kauan ettet enään reakoinut siihen mitenkään. Nousin ylös ja oijoin hitaasti ja selvästi jalkojani jotka olivat jo puutuneet. Astuin askeleen lähemmäs sinua. Ennalta varoittamatta ponkaisit ylös ja tartuit käteeni hampaillasi. Kyyneleet kihosivat silmiini, mutta pysyttelin mahdollisimman paikallani, tietäen että jos riuhdon tiukentaisit vain otettasi. Hämmennyit kun mitään ei tapahtunutkaan. En kiljunut, en riuhtonut, en yrittänyt potkia enkä lyödä. Niin siihen olit tottunut. Päästit käteni irti ja pakenit jälleen nurkkaan. Siirryin muutaman askeleen kauemmas sinusta ja kyykistyin jälleen.Tykyttävä kipu kädessäni kertoi ettet olisi vielä valmis seuraavaan vaiheeseen.

Päätin antaa sinulle hetken aikaa miettiä tätä kaikkea. Siirryin ulos auton luo ettet stressaantuisi liikaa.Join vettä ja etsin katseellani jotain mitä voisin käyttää vesikippona. Olit varmasti janoinen vietettyäsi pitkän aikaa siinä talossa. Löysin koirani varajuoma kupin ja täytin sen vedellä ja toin sen oven pieleen. Menin itse oven ulkopuolelle että uskaltaisit tulla juomaan. Hetken odotettuani korva ovessa kiinni kuulin miten nousit ylös. Lattialaudat narisivat olemattoman painosi alla ja kertoivat minulle, että olit aivan juomakupin edessä. Juotuasi siirryit takaisin makaamaan nurkkaan, selkä vasten seinää. Turvapaikkaasi. Avasin oven hitaasti ja astuin takaisin huoneeseen. Katsoit minua kuin turvaa hakien. Kumpa olisit ymmärtänyt että juuri sitä halusin sinulle antaa. Turvaa, ettei sinun tarvitsisi pelätä. Jäin miettimään, millainenhan olit aikaisemmin ollut. Kiiltävä hyvin hoidettu turkki. Kirkkaat silmät, jotka kielivät elämänhalusta. Kuono, joka havaitsi pienimmänkin hajun. Korvat, jotka kertoivat valppaudestasi ja hieman pentumaisesta käytöksestä.Tuo kaikki oli kadonnut sinusta, olit vai kasa luuta ja nahkaa.

Havahduin kun huomasin sinun liikahtavan. Halusit tulla luokseni muttet uskaltanut. Mitä ne ihmiset olivatkaan tehneet sinulle. Hitaasti liikuin metrin lähemmäs sinua. Et välittänyt mitään, vaikka heilautin kättänikin. Jatkoin lähestymistä hitaasti. Pysähdyin, kun aloit liikahdella levottomasti. Hivuttauduin hieman kauemmas saaden sinut rentoutumaan jälleen. Laitoin käden taskuuni ja etsin sieltä makkaranpalasta, joita yleensä kannoin mukanani. Löydettyäni palat otin muutaman kädelleni ja ojensin käteni sinua kohti. Nuuskit varovasti käteni suuntaan ja epäröit. Laskin makkarat kädestäni maahan ja siirryin kauemmas. Ojensit päätäsi yrittäen noukkia makkarat suuhusi. Et ihan yltänyt, vaan jouduit hieman liikkumaan suuntaani. Noukittuasi makkarat siirryit taas nurkkaan. Laitoin lisää makkaran paloja lattialle ja jäin hieman lähemmäs makkaroita. Katselit minua vähä aikaa ennen kuin nousit ja söit makkarat ja palasit nurkkaan. Tätä jatkui pitkään. Pelkäsin että täyttäisit mahasi liian nopeasti makkaroilla ja joutuisin odottamaan pitkään ennen kun olisit taas nälkäinen.

Laitoin jälleen muutaman palan makkaroita lattialle ja odotin. Nousit, söit makkarat. Tunnuit miettivän hetken, ennen kuin jäit istumaan eteeni. Katsoit kättäni ja odotit. Otin jälleen muutaman palan makkaroita ja hitaasti ojensin niitä sinua kohti. Varovasti, mutta nopeasti katosivat makkarat. Hitaasti ojensin kättäni vielä pidemmälle, koskemaan sinua. Värähdit tuntiessasi sormeni kaulallasi, muttet silti tehnyt mitään. Pysyit vain paikallasi. Kehuin sinua hiljaa ja annoin lisää makkaraa. Nousin ylös, käänsin selkäni sinulle ja lähdin ovelle päin. Kuulin miten nousit ylös ja seurasit. Painoit kuonosi pohkeeseeni kiinni, varmistaen etten karkaisi mihinkään. En aikonutkaan karata. Nostin vesikipon matkalla ja kävelin auton luo sinun seuratessa tiiviisti perässä. Avasin takakontin ja nostin sinut autoon.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.