IRC-Galleria

pari pv sairaalassa :pMaanantai 31.03.2008 15:05

Eikä lääkärit saanu selville, mikä mua vaivaa, vaan laittovat takaisin kotiin lepäämään. Kouluun ei sais mennä koko viikolla, muakva silleen kun on vaan koeviikko menossa ja joka päivä olis koe. No ehkä tää tästä vielä tasaantuu (:

Perjantaina ensimmäisen kokeen jälkeen alkoi oksennustauti ja nousi 40 asteen kuume. Nukuin seuraavat 23 tuntia heräten vaan oksentamaan ja ottamaan buranaa että saataisiin kuume edes jotenkin pysymään kurissa. Lauantaina päivällä heräsin 3 aikaan takas tähän maailmaan, oksensin vain kerran lauantain aikana.

Mut sitten neljän- viiden aikaan alkoi alavatsaan, oikealle puolelle koskemaan. Ensin tietenkin ajattelin, että se on vaan lihas särkyä oksentamisesta. Mut mitä vielä, muutama tunti eteen päin ja jouduin lähteen sairaalaan, kun tajuttiin että se voi olla umpilisäkkeen tulehdus. No eihän siskolla tai sen kaverilla oo kummallakaan ajokorttia, joten taksilla kotoo Kirkkonummen tk:hon ja siellä meni melkein tunti, kun se lekuri ultras mun mahaa. Ei se mitään saanu selville, joten se passitti mut Jorvin sairaalaan. Joskus 12 aikaan olin Jorvissa ja siitä suoraan sisälle päivystykseen. Päivystyksessä olin jonku pari tuntia kun ne otti labrat ja kontrollit ja sen jälkeen osastolle, kun ei labroissa ollut tulehdusarvot niin paljoa koholla. Syöminen ja juominen kiellettiin kokonaan ja laitettiin tippaan, että olisin suoraan valmis leikattavaksi, jos näin tulisi käymään.

Eilisen päivän vaan makasin siellä sairaalan sängyssä ja oottelin millon mitäkin tuloksia, eikä missään näkyny mitään. Tulehdusarvot vaan tippu tippumistaan. ja kontrollit oli kuosissa. No kuitenkin ne halus pitää mut vielä siellä osastolla yön yli. Ja tänään aamulla kävi joku yliylilääkäri vielä kokeilemassa sitä mahaa, mut kun ei löytyny mitään, niin se sano et eiköhän pistetä kotiin toipumaan ja jos vielä tulee oireita niin sit bumerangina takas sinne, ilman tk:ssa käyntiä.
Ja se anto mulle ruokaa. Se oli siinä lääkärissä ehkä kaikkein parasta, kun olin kuitenkin ollu 3pv syömättä mitään muuta kuin lauantaina vähän mustikkasoppaa.

Mutta nyt katellaan ja toivotaan ettei tuu mitään lisäoireita (:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.