IRC-Galleria

devil_doll

devil_doll

pienen pojan äiti <3

HuomentaTiistai 09.12.2008 11:26

Olipa mukava työmatka :D En tajunnut aamulla katsoa ulos, mikä kyllä jälkikäteen vähän harmitti. Heti, kun astuin pihalle, niin tajusin, että täällähän on satanut lunta ja melko paljonki vielä.
No ei siinä oikein muu auttanut, kun lähtee hakemaan pyörää. Enimmät lumet siitä puhdistelin ja eikun menoksi. Tuuli, lumisade, liukas maa ja siinä päällä vielä reilu lumikerros, voin kertoo ettei ollut mikään paras yhdistelmä. Ainakaan mun Nopsalle ;D

Yks vanhempi nainen matkalla kyselikin, että miten mä uskallan ajaa :D No eikai mulla oo vaihtoehtoja, jos haluun suht ajoissa ehtiä vielä töihin. ( en muuten ees myöhästynyt kun 3 min)

Mutta mukavaahan se on, että lunta tulee! Antti jäi kotiin, kun se on tän päivän saikulla ( sillä on jalassa joku juttu). Antin isä rupes eilen laittamaan mein kylppäriin niitä led valoja, tänään tulee vielä jatkamaan hommaa. Kivaa, ettei tarvii sitten enää kuunvalossa käydä suihkussa :)

Toivottavasti noi tiet on aurattu viiteen mennessä, että on parempi ajaa. Tänään on viimenen bailatino tältä vuodelta, ja sinnekkin pitäs vielä pyöräillä se n. 3km.

Mutta, jos sitä alkais taas tekemään töitä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.