IRC-Galleria

dirtyCUTfreak

dirtyCUTfreak

Keep your fingers crossed.

Is it...? Torstai 29.11.2007 17:45

Ei.

Netti toimii taas, elämäni palautui, tai sen puute jota netittömyys vain pahensi. Tilanne paheni kuin kuppapotilaalla HIV-testin ollessa positiivinen. Tai kuten Diddy sanoisi, HIV-virus... test.

Positiivinen ja negatiivinen. Negatiiviset luvut. Nehän toimii vain paperilla. Heitäppä roskiin omena, ei jää yhtään jäljelle vaikka paperilla lukee että miinus yksi omena, missä se siis luuraa? Laskuvirhekin on toki mahdollinen. Aloin pohtimaan tätä nähtyäni eräässä South Park-jaksossa kertolaskun negatiivisella luvulla, tai siis kahdella (ja nyt se iski kallooni takaisin kuin krapulaisen deja vu). Silloinhan tulos on toki positiivinen. Vaikea käsittää kyllä että miten kaksi negatiivista ihmistä voisivat saada toisiltaan HIV:n. Ympäri käydään HIV:iin tullaan.

Olihan mulla asiaakin. Joulu lähenee, tuikkujen ja juopuneiden porojen aika. Netittömyyden tylsyyksissä raapustin näyttöön paskaa joulupukista. Kopsaan sen tähän vittumaisuuttani:

"Joulupukki on kuollut. Hupaisa visio joulupukin kuolemasta jokaisessa lehdessä kissankokoisin kirjaimin ja tv suoltaisi samaa skeidaa kuin ennenkin mutta lystimpänä. Ajatelkaa miljoonia pikkulapsia joiden maailma musertuisi uutisesta, angstisuus tulisi päivän katoamisen jälkeen muotiin. Ville 4v mustissa, mustat meikit naamalla, ranteet auki ja tippa linssissä kun joulun iloinen läski pedofiilipappa on kuollut. Sitten tiputettaisiin toinen pommi! Joulupukkia ei koskaan ollutkaan! Lasten tajutessa maailman valehdelleen heille vuosia kuuluisi miljoonia PIM-ääniä kakaroiden kuuppien naksahdellessa, seuraavaksi media uutisoisikin miljoonista päiväkotiverilöylyistä. Videokuva näyttäisi karun totuuden, veriset tutit ja helistimet vanhemman äidinkullan kätösissä ovat muuttuneet massatuhoaseiksi. Ripulikakalla kirjoitettu viesti seinällä kiteyttää ongelman; don’t fuck with the youth. Syitä tragediaan haetaan videopeleistä."

And that's all there is to it.

PS. Mikä vitun päiväkirjakuva? o_O

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.