IRC-Galleria

dirtyCUTfreak

dirtyCUTfreak

Keep your fingers crossed.

On sePerjantai 30.11.2007 02:56

Bannit sätistä ;(

Julmuutta on monenlaista. Tämä ei kuulu niihin. Lähinnä huvittaa että joku kankiperse ei kestä kritiikkiä ja herjaa ja vaatii perusteluja, kun ei niitä anna vaan herjaa takaisin niin pam, banned. Kyynel.

Mutta mitäs muuta. Onhan tässä ehtinyt tapahtua vaikka mitä jos bakteerien elämänkaarta, tai yleensä yksisoluisten, katsellaan. Toisaalta, jos kosmologisessa mittakaavassa asiaa tiiraillaan, asia on, kuten biologian maikkani sanoi, yks kärpäsen paska Jupiterin kuusta katsottuna. Tosin hän tarkoitti ihmiskuntaa joten ongelmani on vielä vähäpätöisempi.

Tosin eipä mulla ongelmaa ole. Tai en mä niitä sellasiks laske, kaikki on katsokaas kiinni havainnotsijasta. Ja mä olen oman elämäni havainnoitsija, I got the expensive seat for this circus, or the lack of it. Nothing going on nothing going on, kolmas kerta vielä ja luulisin että elän luupissa.

Itsetuhon taide. Biisi vain, en mä vihaa mitään että pelko pois, en lähde ammuskelemaan lukiolle. Kylmää, julmaa ja näin poispäin, but hey, mun diary. Tuli mieleen ihan the joulukalenteri vaikken jaksoakaan ole tapittanut.

Tapituksen lomassa voisin yllättää teidät, nolla lukijaani hassuhkolla riimiinpätkällä joka paukahti mieleeni enemmän ja vähemmän näin. En tarkkaan muista koska muistini on mitä on.

Every chance I get
I finger myself wet
Without breaking a sweat
I'm hard and erect
Squirt on ya chest
Jerk on ya breasts
Girl whether gay or bisex
Just swallow and digest

Ain't that the kind of poem you wanna whisper to your girl's ear when the lights go out?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.