IRC-Galleria

dirtyCUTfreak

dirtyCUTfreak

Keep your fingers crossed.

Syö se rottaLauantai 04.10.2008 14:39

Mulla oli aikasemmin viikolla joku tärkee juttu mistä mä aattelin et ois voinu keksii vaikka mitä läppää ja tarinaa ja kaskui mut mä unohdin sen joten joudun alottaa tyhjältä pöydältä niiQ sorge.

Don't believe what you've been told
You can't change a turd into gold
Somehow we get all these creeps in control
It makes me throw up in the toilet bowl

Ramones rokkaa kybätsyl, kyl, on se tai oli vaikka onkin edelleen levyillänsä vaikkei oikeesti niillä ole kun eihän ne niihin tai niille mahtuis kun levyt on pienii. Tai jos ne on ees levyil vaan tollasil nauhoil mitä kaseteil on ni viel tiukempi duuni runtata ittensä niille. Ellei jo kupsattui kavereit tuhkata ja sitä kautta ympätä niille. Joo, pyhäinhäväistys ja sillei, ei kuolleist saa tehdä pilaa tai ne tulee ja... Niin, onhan tollanen rangaistus aika pelottava, niin pelottava etten saa sitä tähän kirjotettuu ees. Iiik!

Mun sydämeni menee ulos(meheh, kuulostaapa idiotismilta) Päjölle joka varmaankin on tähän aikaan jo nyyttinsä menettänyt. Pieni karvapallo ei edes päässyt Lilliä kokeilemaan :/ Ollaan me julmia kun tuollattis kaverin miehuus viedään. Sitten mietitään et onko se oikein jos M-rapun pedofiili-Patelle tehtäis sama jotta naapurin Minna ei sais enempää traumoja. En siis tiedä onko tuossa naapurirapussa tällasta henkilöä mut voittehan te käydä tiedustelee. Sanokaa terkkui.

Wiskiltä ei nyyttejä viedä. Parikin syytä. Ensiksikin se tuskin osaisi tyttökissalle mitään muuta tehdä kuin läpsiä nassuun jonka jälkeen juoksisi nurkan taakse ottamaan itseltään suihin kun ei muuta käyttöä ilotikulleen keksi. Toiseksi.. No muut jostain syystä pelkää sen hyökkäilyjä mutta mun seurassa Wiski on sellanen pussy että siltä kassien vieminen ois jonkin asteinen paradoksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.