IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Life is priceless and talk is cheap!Tiistai 30.09.2008 19:18

Ei lenkille tänään, muttaMaanantai 29.09.2008 22:49

tehdään kämppis-Laura Koon kanssa pitsaa vaikka molempien pitäisi lukea tenttiin. On harvinaista että täällä kämpässä tuoksuu oikea ruoka, eikä pelkästään a) riisi tai b) makaroni tai c) puuro.

Ps. pitsa ON oikeaa ruokaa.
minulla on todella äärettömän kummallinen olo. Luulin selvinneeni jo aamuisesta liskodiskosta kun sänkyyn piiloutuneena tunsin kosmisten aaltojen runttaavan pääni läpi sellaisella pieteetillä ja pahantahtoisuudella ja paranoialla että pelkäsin ajatuksista tyhjän mieleni puolesta, mutta alas! äsken suihkussa täristessäni olin varma hiuksieni valuvan veden mukana viemärikaivoon mutta en uskaltanut varmistaa asiaa koska oma ihoni tuntui koostuvan aivan vääristä rakennusaineista ja se pelotti minua.
Tapanani olisi sanoa että ainakin tietää elävänsä ja olevansa todellakin kiinni tässä hetkessä ja olemuksensyrjässä ja todellisuuden kilparadalla, mutta en todentotta uskalla vannoa vielä mitään, koska ne liskot vaanivat edelleen jossain takavasemmalla eikä tämä ole kiinni nyt tuntemisesta vaan täydellisestä putoilemisesta.

(Edit: toisaalta voisin myös alkaa nauttimaan tästä, pistää oikeaa musiikkia ja TUNTEA kerrassaan kaikki ja kaikkea, niin pistämättömän outoa tämä kyllä on. mutta ulos vaan, Babyloniassa kaikki kunnossa ja muutakin ja muutenkin ja niin ja näin.)

[Ei aihetta]Torstai 25.09.2008 23:04

Ja olenko kertonut kuinka rakastan niitä keskusteluja kun ei tarvitse kysyä pakollista "mitä kuuluu?" koska se unohtuu siihen kaikenkertomisen vyöryyn. Tavallaan huolestuttavaakin, kai. Löysin netistä tytön joka kirjoittaa uskomattoman hienoa settiä, selvästi siksi että nauttii siitä eikä mistään runotyttöjen sosiaalisesta pakosta.
mutta kun ulkona on veretseisauttavan upea päivä (sellainen joka saa muistamaan miksi syksy on lempivuodenaikasi), ei ole krapulaa vaikka eilisen jälkeen ansaitsisitkin yhden, tullessasi kotiin luennolta (jossa tunsit syvää solidaarisuutta muita juhlimisesta rähjääntyneitä ja yhä tutummiksi käyviä opiskelijakavereitasi kohtaan) postilaatikossasi odottaa Atmospheren Headshots: SE7EN ja RJD2:n Deadringer, keität kahvia ja menet juomaan sen auringonlämmittämälle parvekkeelle
niin on pakko päätyä ensimmäisen kannalle.

Tässä se on, hetkellisesti mutta sitäkin hienompana.

[Ei aihetta]Tiistai 23.09.2008 18:13

It's the same déja vu.

It's a distant solar systemSunnuntai 21.09.2008 13:16

Kotona käymisen hyviä puolia:

-saa kunnon ruokaa
-Hesari!
-autoilu
-huomaa jonkinlaisen tervetulleen status quon muutoksen suhteessa vanhempiin
-vierailun tilapäisyys, eli ensimmäistä kertaa lähes 19 vuoteen on Ähtärissä vain KÄYMÄSSÄ, mikä on tajuttoman hienoa
-voi hakea postin aamulla niin vähissä vaatteissa kun haluaa, naapurimme ovat jo nähneet kaiken

Luovaa toimintaa oli tämä viikonloppu täynnä nevertheless, en muista nauraneeni pitkään aikaan niin paljon kuin Lehtimäellä Annin pippaloissa (varsinkin valloittaessamme Lehtimäen ainoan baarin), ja eilinen ilta Seinäjoen Wartissa Saran keikalla meni mainiosti, johtuen varmaan seurasta ja siitä, ettei once again oltu Ähtärissä (yritimme muuten Jussin kanssa tehdä empiiristä tutkimusta jukeboksilla -mitä baarillinen mustiinpukeutuneita rokkareita tykkäisi jos Kornin ja Diablon jälkeen alkaisikin soida iloinen Valkyrians ska; mutta käytännön evottamisen takia emme ikinä päässeet niin pitkälle.)
Ja muutakin! Mutta on mahtavaa lähteä takaisin Ouluun.

[Ei aihetta]Perjantai 19.09.2008 22:19

Tahattomasti hidas ja ontuva flow on viime aikoina alkanut vain ärsyttämään. I want that quick shit.

aspectin ja displayn roadtrip:Torstai 18.09.2008 02:59

L / sanoo:
mä voin ajaa
L / sanoo:
sä kuvaat
janni sanoo:
haha okei
janni sanoo:
ja tapellaan musasta
L / sanoo:
ei tapeltais
L / sanoo:
se joka ajais sais päättää!
L / sanoo:
se on se universaali sääntö
janni sanoo:
what!
L / sanoo:
se ON
janni sanoo:
pelkääjän paikalla oleva päättää luonnollisesti musiikista!
L / sanoo:
et voi tietää kun sulla ei oo korttia
janni sanoo:
eihän ajaessa voi ees keskittyä levyjen etsimiseen
L / sanoo:
autokoulussa se on eka oppitunti:
janni sanoo:
älä puhu paskaa
L / sanoo:
"se joka ajaa saa päättää musiikin. aina."
L / sanoo:
AINA.
janni sanoo:
i'm not buying that
janni sanoo:
(tästä se alkaa )
janni sanoo:
meiän pakussa voi hallita demokratia
L / sanoo:
tyrannia!
janni sanoo:
levy soitetaan vain jos molemmat puolueet on sen kannalla
L / sanoo:
tai vähintään diktatuuri
janni sanoo:
dream on, usutan amnestyn sun kimppuun
L / sanoo:
FUCK the amnesty it's so lame
Aamulla herääminen otti fyysisesti kipeää, kahvi maistui paskalta ja pyöräily yliopistolle hyytävässä aamuillassa lähinnä hajotti herättämisen sijaan. Luennoilla oli mahdotonta seurata opettajan puhetta, ajatukset harhaili kaikessa muussa paitsi Norjan itsenäisyysjulistuksessa ja sumerien byrokratiajärjestelmässä- muistiinpanojen sijaan sain aikaan vain tikku-ukkoja potkimassa ja muutenkin vahingoittamassa toisiaan. Ruokalassa törmäilin ihmisiin, valitsin pahaa ruokaa enkä kahvilla jaksanut sosialisoida lainkaan vaikka mahdollisuuksia olisi ollut. Kämpässä on kylmä (kaikkialla on kylmä, onko se joku Oulun oma juttu?), keittiössä tiskivuori ja tyhjä jääkaappi, kämppis-Lauralla stressiä huomisesta tentistä ja tämä päivä ei vaan taida olla minun päiväni.