IRC-Galleria

Mukava päivä.Tiistai 27.03.2007 22:21

Päivä alkoi sillä, että torkutettiin herätyskelloa pari tuntia. Siinä sitten täytyi herätä kun päiväkodista soitettiin, että voisinko sijaiseksi mennä ke-pe. No totta kai voin. :) Menen sinne siis huomenna.

No sit posti tuli ja sain tietää, että MLL:n hoitajien palkat nousee parilla eurolla/h! Ja sain myös kutsun Terveydenhuolto-oppilaitokseen pääsykokeisiin. En ota stressiä kun nuo amismeiningit on mulla vasta kolmantena vaihtoehtona yliopiston ja ammattikorkean jälkeen. Siellä pääsykokeissa on jotakin psykologisia testejä ja loogisia juttuja ja sen sellaista. Perussettiii.

No sittenpä lähdimme keskustaan heittämään koulukirjoja myyntiin ja siitä saikin ihan kivan summan rahaa. :) Siinäpä sitten voitin tähtipelistä 15 euroa, kun luulin että se on tuplapotti. Ajatuksissani. Heitin siihen euron rahaa ja euron panoksen ja ihmettelinkin, että minkä takia siinä ei ole sitä sinistä nappulaa, mistä saa kaikki pyörimään. No, onneksi olin ajatuksissani kun en ikinä olisi pelannut tähteä niin isolla panoksella. Kun siinä saa lukitakin! Mutta voitin siis 15 euroa. Ja olin iloinen.

Siinä sitten alettiin pyöriä kaupoilla ja etin urheiluliikkeestä itselleni takkia. Sielläpä sattui sitten niin, että huomenna alkaa miinusviiruspäivät ja ne laittoi siellä etukäteen alennuksia jo. Löysin sitten takin ja housut, 16e, kun oikea hinta oli 69.90. Olin taas kovin tyytyväinen.

Mukava päivä kaikinpuolin. Joogastakin tulin äsken ja nyt tuntuu ihan rennolta muuten, paitsi että olkapää meni jumiin jostakin syystä. :( Niinjoo, sain tietää myös ettei äidinkielen kirjoitukset minun osaltani mennyt kovin huonosti, vaikka monella meni. Huh!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.