IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 31.03.2007 15:04

Tiupidiupi.

Niin meni kolme päivää päiväkodissa hoitaessa ja kivaa oli. Aurinko paistoi pihalla kokoajan oikealta puolelta, ja niinpä minulle on pompsahtanut muutama suloinen pisama oikealle poskipäälle. Menen maanantaina toiseen päiväkotiin pariksi viikoksi ja toivon todella, että se aurinko paistaa siellä vasemmalta puolelta. Jään muuten aika epätasapainoiseksi.

Mukava päivä.Tiistai 27.03.2007 22:21

Päivä alkoi sillä, että torkutettiin herätyskelloa pari tuntia. Siinä sitten täytyi herätä kun päiväkodista soitettiin, että voisinko sijaiseksi mennä ke-pe. No totta kai voin. :) Menen sinne siis huomenna.

No sit posti tuli ja sain tietää, että MLL:n hoitajien palkat nousee parilla eurolla/h! Ja sain myös kutsun Terveydenhuolto-oppilaitokseen pääsykokeisiin. En ota stressiä kun nuo amismeiningit on mulla vasta kolmantena vaihtoehtona yliopiston ja ammattikorkean jälkeen. Siellä pääsykokeissa on jotakin psykologisia testejä ja loogisia juttuja ja sen sellaista. Perussettiii.

No sittenpä lähdimme keskustaan heittämään koulukirjoja myyntiin ja siitä saikin ihan kivan summan rahaa. :) Siinäpä sitten voitin tähtipelistä 15 euroa, kun luulin että se on tuplapotti. Ajatuksissani. Heitin siihen euron rahaa ja euron panoksen ja ihmettelinkin, että minkä takia siinä ei ole sitä sinistä nappulaa, mistä saa kaikki pyörimään. No, onneksi olin ajatuksissani kun en ikinä olisi pelannut tähteä niin isolla panoksella. Kun siinä saa lukitakin! Mutta voitin siis 15 euroa. Ja olin iloinen.

Siinä sitten alettiin pyöriä kaupoilla ja etin urheiluliikkeestä itselleni takkia. Sielläpä sattui sitten niin, että huomenna alkaa miinusviiruspäivät ja ne laittoi siellä etukäteen alennuksia jo. Löysin sitten takin ja housut, 16e, kun oikea hinta oli 69.90. Olin taas kovin tyytyväinen.

Mukava päivä kaikinpuolin. Joogastakin tulin äsken ja nyt tuntuu ihan rennolta muuten, paitsi että olkapää meni jumiin jostakin syystä. :( Niinjoo, sain tietää myös ettei äidinkielen kirjoitukset minun osaltani mennyt kovin huonosti, vaikka monella meni. Huh!

Voi Topias-parkaa..Lauantai 24.03.2007 14:32

Pari päivää sitten käytiin viemässä Topi lääkäriin virtsatulehduksen takia. Siellä sitten määrättiin vahvaa antibioottia ja virtsanviljelyä ja sen sellaista ja parkahan tuo kissa olikin.

Eilen laitettiin matokuurikin molemmille ja tänään sitten huomattiin että Topin maha on ihan kuralla. Ja tiedättekös mitä? Kun kissan maha on kuralla, se ei ole kivaa. Ei laisinkaan. Täällä haisee jatkuvasti ja mä juoksen laatikolla siivoamassa. Ja tänään pitäisi olla ensimmäiset tuparitkin. Kiva ilta tulee jos tuo vatsa ei tuosta mene paremmaksi..

Mä tykkään tästä Mikan Grace Kelly-biisistä joka just soi.

Täytyy varmaankin seurata tuota kisun masua. Voihan olla että se johtuu matokuurista, eikä niinkään antibiooteista. Vaikka vahvoja antibiootteja ovatkin.

..voisin tästä vaikka mennä siivoamaan laatikkoa.. :S
Ha. päivän piristys.

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/14946.shtml

- -

Topi kävi tänään lääkärissä ja virkoilee lattialla. Parka. :(

[Ei aihetta]Torstai 08.03.2007 17:10

Luinpas. Eilen ja tänään. Oikeasti ahkerasti psykologiaa. Tiedän nyt kaiken Mahlerin ja Piaget'n hienoista ihmisen psykologisen kehityksen teorioista.

Kuuntelen Dreamgirls-soundtrackia. On muuten hyvä. Leffakin oli ihan ok.

Tänään taas leffaan vaikka eilenkin oltiin. Tänään on 6e-päivä Finnkinolla.

Oho! Posti tuli. Vasta nyt, kolme tuntia myöhässä. :o Posti kertoo että TOASilla olisi minulle vapaa asunto. Hähää, VVO ehti ensin. Täällä on hyvä koti. Ei tartte vaihtaa. Täällä sitä paitsi sai maalata seinät. Se on eri kivaa se.

Nyt lukutauko siis. Voisi ehkä pelata hieman Simsiä. Paitsi sit yks marisee kun se tulee kotiin enkä näytä ahkeralta. Mutta 5 tuntia ahkeraa ja ajatuksella lukemista riittää yhdeksi päiväksi. Joo. Simsiä siis ->

[Ei aihetta]Maanantai 05.03.2007 18:56

Tuskailen.

Minkä ihmeen takia päätin kirjoittaa ylimääräisinä kaksi reaalia? Mikä pointti siinäkin oli?

En jaksa lukea psykologiaa. En jaksa lukea terveystietoa. Ei niillä niin väliäkään tavallaan kun ne on ylimääräiset. Muttakun tapana on ollut tehdä täysillä kaikki se, mihin ryhtyy. Tämä ei nyt onnistu. Ei vaan yksinkertaisesti huvita lukea samoja kirjoja uudestaan. Kun ei huvita niin ei huvita. Ja yrittäkääpä itse lukea väkisin. Niin. Yrittäkääpä.

Pääasia nyt että matikka ja ruotsi menee hyvin. Se on se pääasia.

Huoh. Parin viikon päästä ohi. Tai siis melkein kolmen viikon päästä. Mut enivei. huoh.. :/

[Ei aihetta]Lauantai 03.03.2007 23:05

Meillä on internetti! <3

[Ei aihetta]Torstai 01.03.2007 12:22

Netin pitäisi ilmestyä meille ensiviikolla. Rasittavaa juosta täällä kirjastossa.

Uusi koti on viittä vaille valmis. Eteinen pitäisi vielä maalata. Ehkä tänään. tai huomenna.
Sitten pitäisi lukea kirjoituksiin. Tähän asti oon saanut luettua lähinnä terveystiedosta seksuaalivalistusta. Nauroin kovasti. Ü

Tein eilen hienon täytekakun. hyvää oli. Ja mokkapaloja. hyvää oli.

Nyt lähden hakemaan myöhästyneen synttärilahjan tuolla toiselle puoliskolleni.

Toivotaan että se netti ilmestyy pian..

Hei.

[Ei aihetta]Lauantai 17.02.2007 22:27

Huoh. Ei me varmaan ikinä saada sitä nettiä uuteen kotiin. Kohtahan tässä on jo kuukausi odotettu :(

[Ei aihetta]Torstai 25.01.2007 23:49

Maalattiin uutta kotia! Vitsit siitä tulee hiano!

Sitten kaikki vaan kyläilemään kun se on valmis. :)