IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

djmega

djmega

DJ Mega, (joo ihan se alkuperäinen DJ)

KameraTorstai 29.11.2007 22:03

Päätin sitten uusia kuvauskalustoa.
Vanha 6,3 Mpixelin Nytech ND-6360 saa väistyä ja jää varmaan "firmapileet-kameraksi".
Toi Nyytekki oli ihan ok pokkari mutta väärässä hintaluokassa mulle.

Tilattu kamera on: Samsung Pro 815.

Netistä kopsattuja specsejä:

Digikuvalehden testivoittaja 3/2006: Erinomainen objektiivi, kaksi näyttöä, hyvä kuvanlaatu

Maailman pisin sisäänrakennettu optinen 15x zoomobjektiivi mahdollistaa eri kohteiden kuvaamisen ilman erillisiä vaihto-objektiiveja. Pro815 kamerassa on 4 erittäin vähän valoa hajottavia linssejä, jotka on valmistettu erityisesti vähentämään kromaattisia vääristymiä. Ympäri maailmaa tunnustettu Schneider-KREUZNACH -linssi tarjoaa uskomattoman todellisen kuvan.

Maailman suurin 3,5" digitaalikameran LCD-näyttö on erittäin kirkas ja tarkka. Voit käyttää sitä jo kuvaa ottaessasi tai jo otettujen kuvien katseluun (jopa 25 kuvaa kerralla). Kamerassa on myös elektroninen etsin.

Maailman tehokkain Li-ion akku (1900mAh, 7.4V) ottaa jopa 500 kuvaa yhdellä latauksella (perustuu CIPA-standardiin).

Maailman ensimmäinen TFT LCD -näyttö kameran päällä mahdollistaa ammattimaisen kuvauksen vyötärön tasolta, sekä monta muuta erilaista kuvakulmaa. Voit käyttää näyttöä joko kuvaukseen tai kuvausinformaatioon.

Pro815 kamerassa on useita ammattimaisia toimintoja kuten täydelliset käsisäädöt valotukselle ja tarkennukselle. Suuri näyttö mahdollistaa kuvan lisäksi monien tietojen, kuten histogrammin tai kuvatietojen katsomisen, jopa useasta kuvasta kerralla. Kamerassa on luokkansa pienin laukaisuviive sekä sulkimen high speed -toiminto, jonka avulla voit hyödyntää koko zoomin alan käsivaralta. ISO-asetuksen saa säädettyä 50-400 -alueelle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.