IRC-Galleria

"Hey babes how r u doing?"Torstai 06.12.2007 14:18

(^ =Junasta otettu kuva Berowran laaksosta juuri ennen rankkasadetta)


Siita on yli kuukausi kun viimeksi kirjoitin, paljon on tapahtunut.
Tanaan on siis itsenaisyyspaiva mutta ei tunnu kylla yhtaan silta, ei isanmaallisuus puskenut pintaan paljonkaan. On miulla huoneen seinalla suomenlippu kavereiden nimilla signeerattuna ja se saa riittaa...

Kaytiin tanaan skeittaamassa (taas..) ja hurjat yritti hyppia ollieta kuuden betoniportaan yli. Olin todella onnellinen etta yksikaan nilkka tai muu ruumiinosa ei murtunut!! Toisaalta on sita hauska seurata kuin heista tulee pikkupoikia kun antaa vaan laudan jalkojen alle. Claire ei enaa skeitannu, raukka on ihan nayla. Viimeviikolla haa kaatu pahasti asfaltille, mutta ainakin nyt tuntee kuuluvansa skeittimiehistoon :)

Eilisiltana olin baletissa Oopperatalossa: kaytiin katsomassa Pahkinansarkija. Oli IHANA. Loppupuolella vahan meinas tylsyys iskea ja varsinkin kun takana istui pieni tytto joka kyseli KOKO AJAN aidiltaan etta miksi nyt tapahtuu noin ja noin... meinasi hermot menna. Hostsisko mulkaisi taaksepain paristi aika pahasti. Kun tuli se teemamusiikki kohtaus missa "balettinukke" tanssii olin ihan kananlihalla, niin voimakkaasti se miuhun vetos.

Enaa ihan pieni aika niin olen 17!!! hehee. Kaverit on jarjestamassa miulle bileita ja sunnuntaina (oikeana synttaripaivana) mennaan ulos syomaan miun valitsemaan ravintolaan perheen kanssa, saan kutsua yhden ystavankin mukaan.
Eika ole enaa kun 2 viikkoa koulua jaljella, sitten alkaa 7 viikon loma. Tarkoituksena on ensin viettaa joulun jalkeiset paivat kaverin perheen kanssa etelarannikolla, ne ovat vuokranneet asunnon ihan meren rannalta! Sitten takas cityyn uudeksivuodeksi ja sitten hostperheen kanssa GoldCoastille teemapuistoihin. Kuulostaa hyvalta. Ja monta monta monta rantapaivaa (:

Jouluvalmistelut taalla on todella erilaisia ja oon jo nyt kypsynyt muovikuusiin. Joissain on jopa valkoista monjaa kuvaamassa lunta... Meidan perhe kuulemma ostaa aidon "joulukuusen" mutta epailempa etta se tulee olemaan jonkinlainen manty/sypressi. Otan siita sitten kuvan ja laitan tanne teidan naurettavaksi.
Lunta on kieltamatta vahan ikava, varsinkin kun naamassa porraa lahes 10 karpasta tuulisellakin ilmalla niin kylla sita toivoo etta olisi vaan lunta mihin voisi haudata ne horrostamaan. Karpasia on taalla ihan jarkyttavasti! No mutta se nyt piti odottakin, taa vaan on niin massiivista...

Joka paiva on nyt ollut myos ukkosta, todella kovia myrskyja kotiin verrattuna. Viimeyona 2 aikaan oli isoin minka olen ikina kokenut; ukkonen "ampui" kunnolla ja koko talo tarisi. Tuntu et nyt se on menoa. Aidin tyopaikalla (primary school) oli tullu jopa tulva sateen takia ja se kaato jopa raja-aidan. Ja silti on todella kuuma joka paiva. Aina hiki virtaa ja kun istuu yli 10min jossain niin on hame ihan litimarka. Se ei ole kovinkaan hurmaavaa...

Aina kun menee lentokone taivaalla (eli lahes jokainen tunti vuorokaudesta) tulee se surullinen ajatus mieleen, etta enaa 6kk ja oon ite siina koneessa. En haluais, mutta pakkohan se on.
Jos kuulette avoimista kesatyopaikoista joita itse ette halua niin infotkaa miuta niin haen. Mika vaan mista saa rahaa on tarpeeks.

Yritan kirjoittaa taas ennen joulua, nyt tulee pitamaan kiiretta silla en ole viela ostanu hostperheen jasenille mitaan joululahjoja eika aikaa ole enaa paljoa.... ja lupasin mielessani yhdelle kaverille neuloa lapaset ja toiselle tehda meikkilaukun. Joten kiiretta pitaa!

So " let it snow let it snow let it snow... "

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.