IRC-Galleria

donalde

donalde

Pasi J Vartiainen

Viikonloppu meniMaanantai 05.12.2005 19:00

Tosiaan, perjantai meni siihen kun otettiins erkun (naispuoleinen) kanssa vähän alkoholia (2 x mäyris + 5x0,5l siideri) ja parannettiin maailmaa puhumalla kaikenlaista... Ei mitään havaintoa nukkumaanmenoajasta, eiköhän se kuitenkin aamu ollut. Tuli paljon puhuttua, ja kumpikin purki tuntojaan, ihan terapeuttista moinen.

Lauantaina olikin sitten tuttu ja turvallinen ystävä yrjö kylässä, sai minutkin jutteleen norjaa. :) Kyllä se olo siitä helpoittui, tuli lähdettyä nuoruudenaikaisen kaverin kämpille ottaan lisää alkoholijuomia. Kaverilla on tosi vilkas tyttövauva, ja oli pokassa pitelemistä kun se naureskeli meille, kun me naurettiin erilaisilta webin huumorisivuilta löytyville videopätkille, esim Calver -nimisen tyypin sivuilta. Siitä tuli sit lähdettyä katsastamaan Valkeakoskin yöelämä.. Noh, se oli nopeasti nähty.

--- disclaimer ---
Alaikäisten ja herkkien on syytä lopettaa tän blogin lukeminen tähän.

Rahaa paloi viikonloppuna ihan kiitettävästi, veronpalautukset tuli ja meni, tuli siinä taksillakin sohlattua kun ei viitsiny kävellä. Eräs taksikuski jutteli hyvän stoorin: Oli ollu heittämässä aamusta paria tyyppiä johonkin toiselle paikkakunnalle, pojat oli päässy illalla saatille baarista, saman naisen luokse. Olivat vuorotellen naisen kanssa olleet sängyssä. Taksissa sit toinen kertoi toiselle: "Menin irrottaan skordaria vessaan, mutten viitsiny pönttöön sitä heittää ettei pönttö mene tukkoon. Siinä sitten ihmetellessäni satuin vilkaiseen kylpyhuoneen kaappiin, ja siellä oli miesten parranajokone. Otin sen koneen, siitä teräverkon irti, skordariin solmu, ja sulloin sen skordarin mälleineen sinne koneeseen, ja teräverkko takaisin paikoilleen."

... eli se nainen oli ollut naimisissa, taisi jäädä aika tehokkaasti kiinni pettämisestä. Mutta aika härski temppu sinänsä. :)= Piisas ihan kiitettävästi naurua tuosta stoorista. Taksikuskien kanssa on mukava turista, niillä on hyvää läppää, ja ne on kyllä nähneet kaikenlaista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.