IRC-Galleria

douv

douv

ia ei kovin tehokkaasti tavoita täältä.

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Rakas päiväkirja?Torstai 27.10.2005 01:44

Kokeilen tätä vain koska pidän uusista leluista. Uskon kyllästyväni tähän huomiseen mennessä. Minulla ei ole tarvetta jakaa syvimpiä tuntojani minkäänlaisessa blogissa (hey cmon, IRC on olemassa!). Jos olisikin, en laittaisi sitä galtsuun vaan vaikka blogspottiin tai jonnekin. Olisi kiva säädellä jotenkin ketkä vuodatuksiani voivat lukea, muuten voisi käydä niin kauheasti että irl-tutut saisi tietää angstauksestani.

Lisäksi tässä on aavistus rahastuksen makua:
"Saat lisättyä päiväkirjaasi kuvallisen merkinnän kuvaviestillä, tai lyhyemmän matkakertomuksen tien päältä tekstiviestillä. Katso ohjeet tekstiviestipalvelut-sivulta!"

Galtsusta on tulossa koko perheen viihdekeskus, pelkään millaisia uusia ominaisuuksia tänne ilmestyy lähitulevaisuudessa. Eli ei 160 merkin matkakertomuksia tien päältä luvassa. Eikä tod.näk. mitään muutakaan. Oman tekstinsä lukeminen on kyllä miellyttävää, mutta tulee semmonen henkilökohtaisempi fiilis kun vain lähettää itselleen sähköpostia.

Ja hei jooko kiltit, kysykää kouluterkkarilta mikä on kappalejako, jos ette tiedä. Ihan vain kanssa-galtsuttajien mielenterveyden vuoksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.