IRC-Galleria

Huomion huoratTiistai 20.12.2005 22:51

Viime lauantaina eräässä tamperelaisessa yökerhossa katselin erään kauniin naisen toimintaa. Hän oli selkeästi panostanut ulkoasuunsa kun oli lähtenyt bilettämään. Hän nautti sillä hetkellä kuningattaren asemaa tanssilattian nokkimisjärjestyksessä. Jokainen mies tuijotti häntä kuin sonnit rauhallisesti laiduntavaa lehmää.

Tämä "kuningatar" välillä "parkkeerasi" eli ikään kuin vahingossa tanssahti suoraan miehen syliin. Ja kun mies reagoi, nainen lähti taas lattialla keskemmälle. Hän teki niin monien miesten kanssa, mukaanlukien itseni. Ei siinä mitään, tämä on varsin tavallista toimintaa naisilta nykyään ainakin. Naiset, nuo pikku narsistit, janoavat ikuista huomiota ja jos mies ymmärtää tämän, suoraan naisen suuhun voidaan valuttaa addiktoivaa, makoisaa hunajaa. Noh, ei siinä mitään. Tällä naisella oli poikaystävä mukana, joka yllättäen oli "rikki".

Joskus aamuyöllä mieleeni tuli ajatus siitä, että tämä nainen huorasi huomiota :) Hän antoi miehille naisellista huomiotaan, jotta itse sai huomiota. Käytän tässä yhteydessä voimakasta termiä "huorasi", sillä hän teki jotain mikä satutti ehkä häntä itseään, mutta aivan varmasti sattui hänen poikaystäväänsä. Yhtä lailla miehet olivat tämän naisen pikkurillin pyörityksen päässä ja osa varmasti tajusi, että naisella on poikaystävä. Moniakaan tämä "pikkuseikka" ei tuntunut haittaavan. Olisi luullut, että ihmiset lähtevät viihteelle pitämään hauskaa, mutta ovatkin vaistojensa varassa saalistamassa toista sukupuolta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.