IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 15.05.2006 00:51

Onneksi minulla on sinut, sinut rakas ystäväni. Mitä olisinkaan ilman sinua? Vain pelkkää pölyä ilmassa. En voisi, enkä pystyisi rakastamaan ketään. Annat minulle tämän elämän. Se on lahja sinulta. Muuta en tarvitsekkaan.

Aina kun sinut nään, hymy suulleni tulee. Palaa mieleen kaikki meidän yhteiset muistot, näiden kolmen vuoden ajalta. Nämä parhaimmat vuodet ovat kasvattaneet meitä molempia, niin hyvään kuin huonompaankin suuntaan. Aika kuluuu ja ihmiset muuttuvat, niin mekin. Onneksi tiellemme ei ole mikään tullut. Toivottavasti tämä onni jatkuu.

En aijo antaa ikinä minkään tulla väliimme, en edes toisen ihmisen, ketä rakastaisit. Enkä sinusta päästä irti, jollet sinä niin vain tahdo.



"Tällainen pieni tyttö, helposti häviää. Jos tuuli tarttuu hiuksiin, voi kauas lennättää. Pidä musta kii, älä päästä koskaan.
Tällainen pieni tyttö, helposti unohtuu. Jollei sanottua saaakkaan, älä mee, ovi sulkeutuu. Pidä musta kii, älä päästä koskaan. Pidä musta kii, älä päästä koskaan.
Pidä musta kii, älä päästä koskaan. Pidä musta kii, älä päästä koskaan.
Vihdoin suhun törmäsin. Mä löysin sut, mä löysin sut. Kauan sua odotin. Sä löysit mut, sä löysit mut. Olet totta vihdoinkin. Nyt kun olet siinä, jääthän vielä vähän. Pidä musta kii, älä päästä koskaan. Pidä musta kii, älä päästä koskaan."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.