IRC-Galleria

eeeh

eeeh

Elämäonkovaa,muttailmankovaaeioleelämää.

Pikkuinen prinssiPerjantai 27.03.2009 14:57

Pikkuinen prinssi syntyi kovan odottamisen jälkeen 24.3.2009 klo 13.53.
Paino 4110g, pituus 52cm.

Sairaalaan mentiin jo maanantai aamuna, kun vedet meni yöllä, mutta sitten alkoikin turhauttava odotus sekä rappusten ramppaaminen. Omat supistukset kun eivät lähteneet millään käynnistämään avautumista. Maanantaina 22.00 oli auennut vasta 4cm, tiistai aamuna siirryttiin synnytyssaliin, jossa kalvot puhkaistiin, jotta omat supistukset lähtisivät kunnolla käyntiin. Klo 10.30 oli avautunut vasta 5cm, mutta kivut olivat jo kovat. Klo 12.45 teki jo niin kipeää, että oli pakko pyytää jotakin kivunlievitystä. Sainkin epituraalin todella nopeasti ja olo oli taas siedettävä jonkun aikaa.
Ponnistamisen tarve tuli ihan yhtäkkiä, onneksi kätilö sekä kätilö opiskelija olivat paikalla, sillä muuten olisi Juha joutunut ottamaan pojan vastaan niin nopealla (5min) rykäyksellä poika tuli maailmaan.

Kaikki on sujunut hyvin ja mukavasti synnytyksen jälkeen. Eilen illalla päästiin kotiin, on aivan uskomattoman ihanaa olla kotona. Pojan painoa vaan pitää tarkkailla ja jokaisen imetyksen jälkeen annettava hiukan korviketta, kun oma maidon tulo on vielä vajavaista. Jasmin on haltioissaan ja innoissaan pikkuveljestä ja kovasti auttelee hoitamisessa, nyt kun ollaan Juhan kanssa molemmat kotona niin ei ainakaan vielä ole mitään mustasukkaisuuden oireita esiintynyt.

Poika tuolta juuri heräileekin taas syömään. Juha ja Jasmin lähtivät ostamaan Mantalle erikoisrehua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.