IRC-Galleria

eeeh

eeeh

Elämäonkovaa,muttailmankovaaeioleelämää.

Neuvolassa ja jtnTorstai 23.11.2006 13:14

Jasminin kanssa oltiin tiistaina neuvolla ja tyttö oli tuolloin pahassa kuumeessa eikä tosiiaan mitään jaksanut. Makaili vaan selällään ja melko kaikesta alkoi itkemään. Pituutta 71cm ja painoa 7.7kg. Painoa pitäisi pitkälle tytölle saada lisää.
Nyt on tyttökin jo tervehtynyt ja vetelee päivä unia meidän sängyssä Jade(soturi) -kissan kanssa.

Kaverin heposella on nyt tullut ratsateltua melkein joka päivä, ja on se vaan niin mukava. Kerrankin mä voin sanoa että oon ratsastanut mukavalla ja kivalla suokilla. :) Alkaa itselle suokki kuume nousta (siis jos vaan löytäsisi tuollaisen samanlaisen kuin Pimu, vaan hiukan kevytrakenteisemman)

Bocun kanssa mätsäriin 3.12. Somerolle. Katotaan miten äijän käy ja osaako yhtään käyttäytyä. Kotona ainakin on kunnostautunut ihan kivasti.

Manta ja Emppu alkavat olemaan aamuäreitä (aina kantavana olleessaan reakoivat näin) ja tahtoisivat vaan olla rauhassa. Manta ei siedä yhtään vatsan lääpintää tai loimen laittoa. Emppu ei tahtoisi tulla aamulla karsinasta ulos. Muuten tammat ovat ihan samanlaisia kuin yleensäkin, helppoja ja kunniottavia.

Nuka kasvaa kovaa vauhtia ja saakin tällä hetkellä eniten ruokaa näistä hummista (silti hyvässä sopuhtaisessa kunnossa) Kaveria vaan kaipaisi, kun ei nuo vanhustammat oikein jaksa leikkiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.