IRC-Galleria

eeeh

eeeh

Elämäonkovaa,muttailmankovaaeioleelämää.

Kaikenlaista mukavaa.Perjantai 28.09.2007 00:32

Viime viikolla tosiaan perheeseemme tuli uusi jäsen, kultsi Cindy, jota tutut onkin jo käyneet enemmän ja vähemmän moikkailemassa. Cindy on hellyttävä sydänten murskaaja, mutta samalla pirulainen pieni pentu siis aivan ihastuttava :)

Maanantaina haettiin Manta Ja Hemmo (Cao) takaisin kotiin. Kaikki olivat iloisia jälleen näkemisestä. Laskettiin hepat laitumelle kirmaamaan, ja siellä ne painelivat peräkanaa riekkuen ja pukitellen onnesta. Nuka oli todella onnellinen kun mamma saapui pikkuveljen kanssa takaisin.
Nyt alkaa sitten Mantalle "teho"treeni, että saataisiin vihdoin ja viimein nuo mammailu kilot pois. Hevosen laihduttaminen on vaan paljon hankalampaa kuin lihottaminen.

Jasmin on oppinut paljon uusia sanoja. Helposti tulee jo isi ja äiti. Uusimpia sanoja on hiiri ja irti, r-kirjain tosin vielä heikko, mutta yrittää kovasti. Kovasti Jasmin vipeltää menemään koiranpentu kintereillään :)

Tänään olin pitkästä pitkästä aikaa ratsastustunnilla Katin ja Astan kanssa, enkä edes ollut omalla hevosella. Ratsastin pv-tamma Lotalla, joka osoittautui todella mukavaksi ja symppikseksi ratsuksi. Vähän niin kuin Mendo, mutta laiskempana versiona :) Lotta omaa isot ja pompottavat askeleet, mutta loppu tunnista niihin mukautuminen alkoi olla jo aika helppoa. Laukka oli todella isoa, ja jouduin todella tekemään töitä, että sain siellä istuttua rauhassa ja rentona, mutta kuitenkin ratsastamaan hevosta eteen sekä kokoamaan takaosaa.
Nyt on kyllä hyvämieli, tuon ratsastuksen jälkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.