IRC-Galleria

eevis

eevis

Aita on vihreempää ruohon toisella puolen

Blogi

- Vanhemmat »

...Lauantai 28.01.2006 17:43

olipahan iha paskaa eilen.

ihanaa <3Perjantai 27.01.2006 12:27

jes tänään kotiin <3<3<3 ja hanna rakkaan kanssa ysikutoseen. eipä ole kahteen viikkoon siellä kyänyt, kyllä sinne nyt jo haluaa tanssimaan ja juomaan, juomisesta nyt onkin kauemmin ko kaksi viikkoa.

[Ei aihetta]Torstai 22.12.2005 23:12

olipa ihan kivvaa eilen.

vähän jostain kinattiin ja sit vielä vähän lissää. Kun Ringa^n kanssa lähdettiin ysikutosesta niin mentiin vinoparkkiin ja saatiin ittemme jonku mersun kyytiin ja ylläri pylläri päädyttiin abc:lle, joka ei kylläkään ollut illan kohokohta niinkuin olisi äkkiseltään voinut luulla. Jäätiinpä sitten sinne ja herätin Murrin ja se onneksi vei meidät kotiin :)

sitten nämä kaksi muuta jotka seurueeseemme kuuluivat olivat hukassa koko tämän päivän, koska kummallakin on ilmeisesti akut loppu ja niitä ei saa mistään kiinni. Joskin nyt he ovat löytyneet. Onneksi.

Sittenpa iltapäivällä abclle ja Huliksen kanssa pelattiin -Älypäähän all time highscoret-, että ei tää yhtään turha päivä ollutkaan, vaikka olisi voinut luulla.

Vähän tympäsee kun bensavalo palaa, mutta jospa sitä bensaa huomenna vähäsen saisi :) tai mielellään paljo. Jospa isi ostais joululahjaksi tankin täyteen :)

Joo ja sain palmun lime lonkeroa <3<3<3 sekä elysee arctic kuoharia, vaikkakin kuoharin taidan säästää uudeksivuodeksi.


Nyt alkaa pieni kankkunen hiipiä, joten taidan vetäytyä katsomaan leffaa.

Ja ai niin, emo oli tehnyt piparitaikinaa salaa, jotta minä en söisi sitä :P

hihi.Tiistai 20.12.2005 03:19

oli taas mukava päiväinen <3<3<3!

Jenna kävi koiruutensa kanssa meillä ja emo tarjosi sille ensin pelkkää kinkkua, sitten voileipää jossa voita ja sen jälkeen voileipää jolla on voita ja kinkkua, eli siis kinkkuvoileipää :D kyllähän se koirallekkin pittää gurmee ateria olla xD ja isi tarjosi sille kakkua, joka sekin maistui.

josta tulikin sitten mieleeni: kun omistimme kanin, niin emo raastoi sille aina porkkanat, jonka jälkeen se ei syönyt enää muuta kuin raastettua porkkanaa. Ja kun sille antoi vaaleaa leipää niin se söi siitä pelkän keskustan ja jätti reunat syömättä, kuten minäkin teen. kai ne sitten maistuu niin pahalle.

taas tuli pelattua photo playtä ihan liikaa, alkaa jo itteeni vituttamaan ko siihen menee niin paljon rahaa. mutta kivvaa oli, ainakin meni Huliksen kanssa viimeset pelit ihan päin vittua. no mutta sehän nyt johtui siitä että oli liian vikeita kysymyksiä.

kiitos hei!

LOMA!\o/Lauantai 17.12.2005 22:10

maailman ihaninta ko loma alkoi <3<3<3

en enää ikinä tee muuta ko lomailen, en ainakaan ennen toista päivää joka on muuten millan synttäripäivä :) kun vielä terveeksi tulisi niin kaikki olisi hyvin ja vois ottaa vieläkin rennommin. Sirkuskurssin jälki jumituksia on vielä vähän jossain alavatsan seutuvilla, mutta se ei haittaa koska se on sellasta ihanaa kipua <3

eipä tässä muuta! :)

...Sunnuntai 13.11.2005 05:33

lupasin sitten ostaa isille isinpäivälahjaksi auton...

toyotaa en löytäny ni ostinpa sitten ferrarin...

se on sininen ja ehkä viisi senttiä pitkä...

ja se maksoi 1,95€


toivotaan että sille ferrari kelpaa... :)

...Perjantai 11.11.2005 21:36

kylläpä masentaa. ei ole mittään tekemistä. aluksi soitin koko kajaanin läpi että jospa joku lähtisi kanssani katsomaan jääkiekkoa, no olipa yllätys ettei sinne kukaan lähe vaikka oisin maksanu liput ja muut lisukkeet. no mutta sitten kamuni jota olin aiemmin pyytänyt mukaan soittaa puoli kasi että hän voisikin lähteä, mutta mitä sitä siinä vaiheessa enää ko peli o alkanu tunti sitten. paska mäihä xD

jos sitä sitten baareilemaan kumminkin tänään mutta saapa nähdä. ei oikeen oo vaatteita ko kaikki on opistolla, mutta kai tuolta jottain löytyy.

rallin ajaminen voisi olla kaikkein paras idea tälle iltaa muttako se ei oikeen yksinään oo mistään kotosin. tai on se välillä mutta ei tänään.

ehkä sitä keksii jottain fiksua vielä tällekkin iltaa, kun ainoa tekeminen eli mitä turhille julkkiksille kuten marikalle ja keskisen vesalle kuuluu (seiskan lukeminen) on suoritettu ni ei siitä paljo kätteen jää.

jos kattos salkkarit ko tuo tunnari on niiiiin houkutteleva.

...Maanantai 31.10.2005 02:25

aivan perseestä, takasin kotia kiitos.

...Perjantai 28.10.2005 22:12

eilen (torstai) oli yks hyvä juttu ko halusin alottaa se "rekkaripelin" ja siihe pittää löytää rekkari jossa on pelkkä 1 että sen voi alottaa ni löysinpä sen saatana. Mut sitte alko vähän tympiin ko keskiviikkona näin kaksi sellasta mis on vaan 2 ja jos ei löydä samana päivänä sitä edellistä numeroo ni niitä ei saa pittää, eli en saanu pittää niitä sitten. vittu ko vituttaa.

...Torstai 27.10.2005 16:17

on kyllä semmone kerran elämässä kankkunen ja hirmu nälkä. hyvästi.
- Vanhemmat »