IRC-Galleria

ei_oo_ei_tuu

ei_oo_ei_tuu

ammattilainen

[Ei aihetta]Sunnuntai 17.05.2009 14:47

mää en ala tän taudin kans...5 päivä kuumeessa ja kurkku nii suatanan kipee...

jeij!!Lauantai 09.05.2009 19:50

ostin eile uuden läppäri ku "vanha" sano ittensä irti ja ny on tää toimintakunnossa=D
1. pidätä hengitystäsi.
2. kopioi tämä merkintä.
3. mene päiväkirjaasi.
4. lisää tämä merkintä.
5. jos sait tehtyä tämän pidättäen hengitystäsi, olet hyvä suutelija.(tai nopee dataaja)

kummalline viimesin 12tuntineLauantai 11.04.2009 09:10

ny se selvis sitte!!Torstai 09.04.2009 01:02

oon siks paska koulussa ku mulla on nii hyvä itsetunto=D

kannattaa lukee naistenlehtiä joissa lukee että hyvän suorittamisen taustalla onkin huono itsetunto nii eikös se sitte päde myös samoin toistepäi??!!

huoh...Lauantai 04.04.2009 15:06

ei pystyKeskiviikko 11.03.2009 12:14

en enää ikinä syö kurkkua!!Perjantai 20.02.2009 03:29

noniKeskiviikko 18.02.2009 23:34

ostin sitte ittelleni herätyskello jonka ääni on ku mikäki palohälyytin!!
joten paras olis et siihe sitte herää kunnolla aamulla ja tietenki pitää sijottaa huonee toisee päähä...

repesinkö=DPerjantai 06.02.2009 21:33~ Ihailen muotojasi, suutelen kaulaasi, nuolen kirkasta nestettä reiästäsi, oma, rakas, ihana Kossupulloni !

~ Kiihotun kun sormesi vaeltelee pitkin runkoani ja hierot tappiani. Ota minut aina mukaasi, älä jätä tai vaihda... t: oma rakas kännykkäsi

~ Olen ovea vasten. Tulet, työnnyt sisääni. Kuulumme yhteen. Käänsit, väänsit. Minä valitin ja naritin.. viimein avauduin ja laukesin... Olenhan ABLOY

~ Sä annoit väliin huulien, tunsin saavani kokonaan sen. Mä yskin ähkin punastuin ja melkein siihen tukehduin. Se oli kokemus ihmeellinen, kun sain tupakan ensimmäisen.

~ Tarjosit sitä mulle. Ensin en uskaltanut, mutta sitten otin sen suuhuni ja tunsin, miten vaahto virtasi suupielilläni AAAAHH! Olut on poikaa.

~ Sinä pumppasit ja pumppasit, eteen ja taakse, tasaisin vedoin. Se kovettui ja kovettui kunnes se oli kova ja sileä. Vihdoinkin pyöräni renkaassa on ilmaa!

~ Tule luokseni, ota housut pois ja istu päälleni. Nauti kunnes saat tyydytyksen.
Rakkaudella pyttysi!

~ Minua halutti, tahdoin tehdä sen. Menin Esson nurkalle, avasin vetoketjun, otin sen esille, ravistelin sitä. Nautin siitä. @!#$! Poliisit!
Heitin sprayni pois.

~ Tämä näppärä vehje on 15cm pitkä. Sen käytöstä nauttivat miehet ja naiset. Sen toisessa päässä on tukko karvaa ja toinen pää on sileä. Käytettäessä se toteuttaa edestakaista liikettä ja jättää jälkeensä usein valkoista ainetta. Tällaista toimintaa suositellaan toteutettavaksi 2krt päivässä... Ah, kyllä hammasharja on kätevä.

~ Kun tässä nyt makaan sängyssäni ja muistelen viime yötä, tunnen halua puristaa sinua. Tulit luokseni odottamatta ja laskeuduit alastomalle keholleni, nälkäisenä. Imit minua kunnes lopulta nukahdin. Aamulla vierailustasi oli vain muisto, mutta ensi yönä odotan sinua täysin valveilla... @!#$ hyttynen!

~ Otat sen suuhun kovana ja kuivana. Imet, puret ja lutkutat sitä. Kun se on antanut makunsa, otat sen pois; velttona ja kurttuisena. Kyllä purkka on hyvää!