IRC-Galleria

eimuli

eimuli

*PalloIlmanJarruja*

[Ei aihetta]Maanantai 05.11.2007 20:07

Hyvä kaunis kiltti Pieni, emme jaksaisi enää odottaa. Ole ystävällinen ja tule jo. Eikö tässä ole tehty tuttavuutta ja järjestetty oloasi niin hyväksi kuin ikinä. Tule katsomaan nallea, joka istuu olohuoneen sohvannurkassa yhtä malttamattomana kuin me. Haluamme nähdä, onko sinulla isän vai äidin nenä, kukutko yöt niin kuin serkkusi ja peritkö vaarin vaalean tukan. Sylimme on täällä niin kovasti sinua pientä vailla.

Tietenkin me tiedämme, että syntymäsi on hyppy tuntemattomaan. Muutat meille, vaikka emme tunne sinua. Voimme vain aavistella, millaista on olla äiti ja millaista on olla isä. Vaikeinta on ymmärtää, ettet tule vain kylään, vaan jäädäksesi. Onkohan meistä sinulle vanhemmiksi?

Aikataulu ainakin menee uusiksi. Siksi nukumme aamulla pitkään ja nautiskellen, kun vielä voimme, ja yritämme toteuttaa haaveita, jotka jäisivät vauvaperheeltä väliin. Mutta lopulta se kaikki on toisarvoista. Olet tehnyt meistä yhden asian ihmisiä. Haluamme olla perhe ja päästä maistamaan kaikkea sitä, mitä elämällä on meitä varten. Kunpa varjeltuisimme pahalta ja muistaisimme, että jokaisen on saatava kasvaa sellaiseksi kuin on.

Rakas Pieni, opeta meille lisää yksinkertaista, tavallisesta arjesta nousevaa iloa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.