IRC-Galleria

eiris11

eiris11

on arjen sankari!

Tahdon, mä tahdon mä tahdon vain sut...Maanantai 31.03.2008 03:11

"Tahdon enemmän kuin koskaan olen ketään tahtonut..."

MunajuhlaKeskiviikko 26.03.2008 13:58

Siinähän se sujui Kindereitä napostellessa ;) Ja nehän ei sitten oo suklaamunia vaan yllätysmunia. EU-direktiivin mukaan munassa täytyy olla tietty määrä suklaata ennen kuin sitä voi nimittää suklaamunaksi ;)

Hevoshommat oon manannu alimpaan helvettiin. Ja hevosmiehet ;)
Ei kai sitä niin kauheesti tänään tuullu, mutta kyllä se räntäsade oli aika jäätävä. Kävelytin Puttea kärryistä ja suoraan sanottuna melkein vitutti se touhu siinä sateessa.

Poni oli onnistunut telomaan itsensä tarhassa ja joutunut tohtorin tikattavaksi. Ei mitään sen vakavampaa kuiteskaan.

Vihdoin ja viimeinen, cd-soitin autoon :D Juhlaa popittaa Mersun alkuperäiskajareilla ;)

Tein yhtä koulutehtävää tänään 4h. Ei ihan heti musta uskois ;)

"Sul on ainoat silmät mun sydämeeni..."Keskiviikko 12.03.2008 01:25

Mä oon aina sanonu etten voi asua Turusta 30 km kauempana. Tänään just tulin miettineeksi, että mulle olis oikeastaan ihan sama vaikka asuisin 500km Turusta pohjoseen. Eipä täällä loppujen lopuksi ole oikein mitään enää. Ainakaan mulle. Kaikki alkaa olla jo nähty. Aikansa kutakin ;)

Päivästä toiseenMaanantai 10.03.2008 15:26

Eipä ole paljon mitään kerrottavaa. Musta on tullut ihan mummo. Meen nukkumaan yleensä ennen 22 ja herään siinä 7 maissa. Mitä mä sitten kaikki päivät teen? Oon koulus, töis, lenkittelen koirat ja ajelen vähän Puttella.

Kaikki muuttuuTiistai 04.03.2008 11:53

Poni on nyt sitten toistaiseksi ylläpidossa Hyvinkäällä. Kyllä siinä muutama kyynel vierähti, kun poni sinne jätettiin. Uutta peli ei oo vielä löytynyt joten laitellaan Mikin kanssa nyt toistaiseksi Virtasen puttea.

Liikuttavan lähellä...Perjantai 29.02.2008 11:44

että suunnataan nokka kohti Hyvinkäätä ja poni vaihtaa kotia. Sunnuntaina olis tarkotus viedä poni. Eilen Arjan kanssa kasattiin jo vähän kamoja.

Postilaatikko oli räjähtämäisillään ilmaisjakeleista, kun kävin aamulla sen tyhjentämässä. Ihme, yhtään laskua ei ollut ilmestynyt viikon aikana :D

Rikki, poikki, hajalla...Tiistai 26.02.2008 14:23

Olkapää meinaan. Bertta koitti irroittaa mut päätä nykimällä kärryistä viime viikolla. Aikas olkapää kesti, mutta juuri ennen hiitin loppua se sanoi itsenä irti. Kauhee kipu ja tunto pois kädestä. Hyvä etten vetänyt Haagan päättäriltä läpi. Yhdellä kädellä on meinaan hankala ajaa hevosta :D Tänään vihdoin raahauduin lääkärille, kun ei toi olkapää vaan tunnu tokentuvan. Lekuri määräs kasan pillereitä, saikkee ja tulehduksen rauhoituttua fysioterapiaa.

HiihtisMaanantai 18.02.2008 08:43

Ei viikkoon koulua. Jes. Aattelin kuitenkin sen verran kouluun panostaa, että pääsisin vihdoin siitä heman tentistä läpi. Muita suunnitelmia ei oikein olekaan. Lauantaina on ravigaala, johon pitäisi mennä. Ei oo oikein bilevaihde päällä, saas nähdä jaksanko edes mennä.

Ihmisen ikäväPerjantai 15.02.2008 02:01

Sanoin etten itke kun poni lähtee. Helmikuu on puolessa välissä ja kuun lopulla pitäisi viedä poni Hyvinkäälle. Tänään meinas jo ensimmäisen kerran tulla parku.