IRC-Galleria

eiris11

eiris11

on arjen sankari!

Hobuset misä sattuu...Tiistai 30.01.2007 01:48

Sovittiin Ninan kanssa, että käyn heittää hepat 12 maissa pihal...Aamulla oli sen verran tuhti pakkanen, että aateltiin olevan parempi laittaa vasta myöhemmin pihal...Tarkotus oli laittaa tammoil isot kasat heinää ulos etteivät saa näitä pakkaspäivien päähänpistoja joita ovat mm. jyrääminen langoista tamma-mamman puolelle...No Pena oli päättänyt olla avulias ja heittää tammat pihal...Heinät oli jääneet laittamatta ja tammat olivat tietty päättäneet jyrätä Vaavin puolelle vetäen langat maihin =( Pikkanen härdelli oli, kun pääsin tallille...Onneksi Pena oli ehtinyt heittää vaan kax tammaa lankatarhaan, joten mulla oli vaan kaksikko metsästettävänä Vaavin puolelta! Siinäkin oli kyllä ihan tarpeex, kun ne kax "apinaa" oli päättäneet olla antamatta kiinni. Noin tunnin operaation jälkeen kaikki hepat olivat oikeissa tarhoissaan ja siellä pysyivät =)
Olo oli aika hyytynyt, mutta kävin vielä ridaamassa ponin. Yllätti mut taas positiivisesti =) On ottanut ihan tavakseen olla kiva ratsastaa =)

HokitSunnuntai 28.01.2007 18:27

Huolimaton minä, hokit olivat päässeet ihan pienen pieniksi ja niitä sitten isän kanssa eilen pää punasina koitettiin irrottaa ja vaihtaa. Isi rules ja hokit tuli vaihdettuux =) Tänään oltiin Mikin kaa taluttelees ponia 1,5h reipasta käyntiä =) Käveltiin Kaisan tallille ja takas =)

AUTOKUUME ISOLLA A:LLAPerjantai 26.01.2007 01:30

Täst ei nyt taida sit taas päästä yli muuten, kun ostamalla sen auton ;) Kuhan saan tästä kaiken paskan alta pois niin nokka kohti Saksan muota ahkemaan mulle urheilukännää =) Nyt Naukustin valmistaman cappuccinon pariin =)

=)Keskiviikko 24.01.2007 01:51

Tää oli hiukkasen parempi päivä kun eilinen. Oltiin koiran kaa pitkällä lenkille ja Naukustikin oli mukana =) Mikki kävi liikuttaa Kapun =) Huomenna kemian uusinta, toivottavasti pääsen läpi tai lyön hanskat tiskiin, prkl ;)

=(Maanantai 22.01.2007 19:24

Mä en nyt pääse millään vauhtiin =( Kaikki tuntuu tökkivän ja mikään ei tunnu luonaavan...Tunnin kävelymaaston tein ponin kanssa. Muuten ei tullut viilee paitsi leuasta ja varpaista...

EdisonMaanantai 22.01.2007 02:30

Oli sitten pakko taas la lähtee käymään cityssä, kun oli kuljetus molempiin suuntiin ;) Edisonissa pari kaljaa ja sitten takas himaan =) Oli mukavaa ja tällä kertaa säästyttiin henkilövahingoilta ;)

Ja hyvä tuuli jatkuu...Sunnuntai 21.01.2007 00:20

meinaan ponilla =) Mikki oli tänään Antin estevalkassa ja oli sitten ponia kehuttu niin että =) Mikki oli erittäin tyytyväinen Kapuun ja kuulemma oo koskaan vielä hypänny niin hyvin =) 9.2. Keiramolla seurakisat, sinne sitten jos ei keli kauheen kylmä =)

Yöpyöveli...Lauantai 20.01.2007 03:05

menee nyt nati nati =)

Työviikko =(Perjantai 19.01.2007 02:35

Eipä sitten oo pal muuta ehtiny, ku olemaan koulus ja töis =( Jos jossain välis on ollu jtn ylimäärästä aikaa niin se on menny lähinnä yleiseen säätöön eli en oo saanu mitn mainittavaa aikaseksi...Ponin villaloimi vaihtu tänään toppikseen, on vissiin pakkasta tulossa...

Ma...Maanantai 15.01.2007 20:23

La oli tosi mukava päivä =) Mikki autto tallihommis ja ne sujuivat ripeään tahtiin =) [wiwwu] ja Miklos Moklos Kali tuli illal kylään ja oli oikke mukavaa =) Syötiin hyvin jne. Kaupungilla käytiin, [wiwwu] tosiaan meni meiltä suoraan himaan, kun työt kutsu su aamusta...

Kaupunkireissu meni muuten hyvin, lukuunottamatta yhtä pakettiin joutunutta kättä =(

Su jäi sitten maastoilut väliin, koska keli oli karsee...[wiwwu]:n nyyheetti autokin meinas joutua juuri tästä syystä remonttiin!

Tänään poni ylitti itsensä, luulin että on vp:n jälkeen aivan kaamee, mutta oikeestaan ihan mukava=) Reipas ainakin=)