IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Jussia vaan.Perjantai 23.06.2006 20:13

Jippii.
Mun jussi on mielenkiintonen,ku kaikki suunnitelmat meni piloilleeee :S
No sunnuntaina menin eka Joskun konfiksee ja istuttii kirkossa pari tuntii interesting ym :D
Illalla sit mentii kattoo The Omen,jossa eräät vähän kilju ja mä hyppelin aina metrin irti tuolista :DD Bussimatkal pedofiili yritti sönkkää meille (tai oikeestaa joskulle ku en tajunnu mitää sen siansaksasta) jotain enkuks siis pyys numeroo ym :DD Sit ku venailtii et leffa alkaa siel oli kaikkii ukkoja joista yks esitti meille ystävällisesti vammasta :D Joskus leffan jälkee mentii ulos kattoo tai lähinnä kuuntelee Lordiii <3 Ei kyl ehitty kuulee ku pari biisii ku koko konsertti loppuki :/ Ja samoin meijän juomat :D Sit loppuviikon olinki mökillä jotain tylsää hommaamassa ja nyt tulin kotiin ja ku Josku ei päässykkää meille jussiks,eikä kukaan muukaan nii tylsää tulee olee :/ No biletän täällä sit hani hynysen ja muitten kaa :D On mulla ainaki drinkattavaa :DDDDDDD
Ja emmi soittaa mulle kokoajan :D Äsken se laattas puhelin kädes ja sain todistaa tätä tapahtumaa. Dodii luet sitä täältä aamul ku käskit muistuttaa muahahah xD
Hyvää Juhannusta.

:'(Lauantai 17.06.2006 20:18

Tallilla.

Luganon vihkossa oli kirjotus:"Lugano lähtee alkuviikolla ennen juhannusta"
Näin pian,ei olis odottanu,vielä muutaman hetken olisin halunnut Luigin kanssa viettää :/
Kuitenkin parempaan paikkaan pääsee,hyppäämään esteitä jota se niin rakastaa <3
Ratsastin sillä tänään siis ehkäpä viimeisen kerran,mutta tulen kyllä vielä herraa näkemään,Jaana ainakin niin lupasi että mennään sitä vielä katsomaan ja pidetään Riikkaan yhteyttä.
Kamala ikävä tulee,mutta tieto että parempaan paikkaan pääsi,lohduttaa kuitenkin <3
Nyt vaan odotellaan seuraavaa kertaa kun Luganoa pääsen katsomaan ...

Jeaa.Lauantai 10.06.2006 17:47

Hauska perjantai oli taas :P
Ensin meil piti tulla emmi ja anna mut sit tuliki vaan emmi ja soitettii kaikille jos joku muuki tulis mut kukaa ei tullu nii oltii sit kahestaa.
Meni kauheesti pulloja...en tajuu miten niit meni niin paljo eikä ees oltu hirvee sekasi :P Menin uimaa vaatteet päällä. En taas tajuu miks xD Kuunneltiin ulkona radio novaa...ja meluttiin katolla.Soiteltiin ihmisille. Emmi huuteli piipusta alas ku olin vessassa. Naapurit tais tykkää. Herättii aamulla kaheksalt ku telkkari meni yhtäkkii päälle. Sit nukuttii viel pari tuntii. Sellasta siis tänään.

Nysse alko. (hmm...Nysse-Alko...ehehhehehe.)Keskiviikko 07.06.2006 20:56

Juu loma alko.
Olin 2 yötä hesassa ja shoppailin 2 päivää meni rahaa HIEMAN ja jäin velkaaki..enkä saanu ees juomii ostettuu :/ Ja jouduin vielä syömään mummilla "maitoperunoita ja rasvalettuja" yyh sain traumoja.
Eipä mitään asiaa...Huomen rautiolle (hhhhhrrrrr....) ja sit joujou teiniryyppybileet jipii.Sunnuntaina myyskentelemään (cool sana) tanhuuuuun. tekee mieli kirjottaa mut ei oo mitään kirjotettavaa joten.

Lommaaaaaa :DPerjantai 02.06.2006 23:41

Nyt oli siis vika päivä koulua ja huomen kevätjuhla:P
Sit alkaa lomalomaloma ja saa tehä kaikkee kivaa :DDDDDDDDDDDDDDD
Nyt viikonloppuna meen hesaa ultsille ja shoppaa. Sit oon vk lopun yksin ja anna tulee meil tekee jotain erittäin kiellettyä. Sitten jotain ja jotain,,,meen varmaa mökil ja lintsil ja joskun riparijuhlii ja sit meille ja sit onki jo esteleiri ja ripari ja sitte riparin jälkeen ehkä se one thing :PP

Tänää oli stableilla korkeushyppykisat,menin Fabianilla.Se astu mun varpaiden päälle 2x ja nyt ne on iha siniset ja sen lisäks puri mua <3 on se niin ihana. Mut kuiteki tultii jopa toisiks ja hypeltii 75-85cm rata :) Hieno se oli. Nyt ultsi haluu koneelle ja meen järkkää sen kirpparikamaa ku meen ens viikonloppun myymää jos sais vaikka vähän manii :)

Jeps no see youuuuu.

Jippii.Maanantai 29.05.2006 22:50

Jeee en oo ollu pitkään aikaan koneel ku hajos seki antiikkipaska. No nyt on uus :DD
Viikonloppuna oli seuran kisat. Ne meni perseelleen.
Jep jep.
Esteillä meijät hylättii ku knytta ei oikee tykänny hypätä sarjaa ja koulussa oltii viidensiä.
No koht alkaa kesäloma ja muuta mukavaa.

LORDIIIIII SUOMIIII Sunnuntai 21.05.2006 17:50

LORDI ON PARAS, SUOMI ON PARAS JUMANTSEKKA SIINÄ TAAS NÄHTII ETTÄ EI SUOMI TUU IKINÄ NOUSEE MILLÄÄN JARI SILLANPÄILLÄ JA ARJA KORISEVILLA SIELTÄ LOPPUPÄÄSTÄ MUTTA KUN LAITETTII VÄHÄ HEVIÄ KEHII NII JOHAN TULI KOKO EUROVIISUHISTORIAN SUURIN PISTEMÄÄRÄ JEEEEEE JEEEEEEEE !!!!!!

Hä??Keskiviikko 17.05.2006 20:23

Miks tää päivis näkyy vaikken ees oo vielä 15.
No mikäs siinä käyhän se näinki :DD
- Vanhemmat »