IRC-Galleria

Bäk in bisnisTiistai 23.05.2006 00:50

Uuh. Kysyin Maikilta toiveita tämänkertaiselle kirjoitukselleni, ja avopuolisoni päätöksellä aiheeni on Suomen lippu.

WTF? Onks olemassa kuivempaa aihetta?

Noh. Meillä liehuu sellainen tuossa parvekkeella ainakin tämän viikon ajan ihan herra Lordin yhtyeen Euroviisu-menestyksen vuoksi.
Meillä käy täällä kolmesti viikossa kiukkuinen siivooja, ja arveltiin lipun olevan poissa partsilta, kun palataan töistä. Mutta siellä se yhä hulmuaa; kenties the Beast sulatti myös kovapintaisen siistijän sisuksen.
Töissäkin työkaverit hehkuttivat Halleluja Soomea, ja mieltä lämmittävästi kertoivat jännänneensä Suomen voittoa ’ofkoos bekoos vii aar relativ neisöns’. Maikki katsoi finaalin täällä Tartossa, ja Viron television selostaja oli kuulemma raportoinut kuin olisi ollut Ylellä töissä laskien Lordin pisteitä ja onnitellen meitä jo pisteiden annon puolessavälissä.
Ihan hullua tällainen villitys. Pari päivää on meidän kämpässä soinut ripiitillä kuumimmat viisubiisut, top ykkösenä soi tietysti Ukrainan hyväpohkeinen Shakira! Maikin suosikki on se Romanian biusa, koska siinä lauletaan sana italiaa :D

Eilen tulin Suomesta takas tänne. Tänään olinkin jo töissä (kiitos rakas ibuprofeiini). Ilmeisesti osastonhoitajamme ei ollut sanonut henkilökunnalle mitään poissaoloni syystä, koska vastaanotto lähes viikon työtauon jälkeen oli vähintäänkin nuiva. Kenties kuvittelivat neidin pitäneen omaa lomaa ihan huvikseen. Vähän on hölmö olo.
Ruokalassa kaksi minua abdominaalikirurgialla lääkinnyttä nuorta hoitsua tuijotti pöytämme suuntaan pitkään, ja asian hoksattuaan he olivat selvästi pudottaa silmät päästään, kun näkivät meidät hoitsupuvuissa syömässä riisipuderia (riisipuuro).

Paluumatka tänne sujui onneksi vähän rauhallisemmin, kuin Suomeen meno…lukuun ottamatta rauhaa rikkovia, huonosti käyttäytyviä, ”kiireisiä” suomalaisia vanhuksia, joiden mielestä heillä on kaikessa etuajo-oikeus, vaikka edessä on selvästi ruuhka. Ruuhkastakin selviää kyynärpäätaktiikalla. Kaikesta selviää käyttämällä kyynärpäitä.

Noh. Paluumatkan kustannukset olivat menoa varmasti joku 1500% pienemmät. Opiskelijakortilla laivamatka maksaa 12 euroa, bussi Tallinnan satamasta bussiasemalle oli 10 kroonia (n. 70 senttiä), bussilippu Tarttoon oli 90 kroonia (6 egee ja kolket senttii) ja bussilippu Tarton keskustasta kotiin Nooruselle 8 kroonia. Koko matka verottaa kukkaroa alle 20 euroa. Aikaa tietysti menee sellaiset kahdeksan-yhdeksän tuntia riippuen siitä mikä on lähtökaupunkinne, mutta on se ystävät sen arvoista. Eli tulkaa nyt tänne hei. Jooko.
P.S. Suosittelen maistamaan Rosellan lihapulla-annosta (6 euroa), oli muuten harvinaisen onnistunut kastike.
P.P.S. Täällä sataa kokoajan, Maikki on ihan ruskea, ja Gemman jättämät voidepurkit on meidän huoneessa. Hähää.

Marjaanan kanssa nyt ihan tosissaan harkitaan, että lähdettäis perjantaina töiden jälkeen Helsinkiin Lordin juhliin. Bailattais till we drop, nukuttais makuupusseissa terminaalissa ja palattais sit heti lauantaina takasin Tallinnaan. Maikki houkuttelee virolaista Eleniä lähtemään mukaamme bileisiin :D
Lauantai bailattais sitten Tallinnan yössä, kun Elenin veljellä on siellä kämppä, jossa voidaan yöpyä. Jihaa!
Ainut aukko suunnitelmassamme on se rahapulajutska, mutta mietittiin että mullahan olis vielä opintolainaa ottamatta…Kääk. Kääk.

Btw. Tällä hetkellä työn alla on Dan Brownin Angels and demons. Ei ehkä ihan Da Vinci-koodin veroinen, mutta tässä yksi mahtavan viisauden sisältävä kohta kirjasta:

The young priest spoke the single line with pain in his voice. ‘God, grant me strength to accept those things I cannot change.’

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.