IRC-Galleria

ValekesäTorstai 25.05.2006 00:49

Tarviin mun toppatakin! Ikkunan läpi katsottaessa näyttäisi olevan ihanainen kesä: aurinko paistaa ja on vihreetä, mutta avaapa ovi niin valhe paljastuu. The virolainen valhe. Pannaan se näyttämään kesältä, vaikka todellisuudessa auringonpaistekin on kylmä kuin hell ja tuulee niin, että puut taittuvat kaksinkerroin.
Ja mikä ihmeen puulajike tämä edes on? Tällaisia puita muualla ole. Levittävät jotain supersiitepölyä ja immunoglobulin E hoitaa hommansa turhankin hyvin. Vaikka vetäis kuinka monta Zyrtekiä niin helpotusta tunnu ei. Lähinnä päinvastoin.

Syötiin äsken Maikki-Mamman paistamia lettuja ja nyt juodaan viiniä. Johan tunnen Helpotuksen. Ja. Laivamatkat Tallinna-Helsinki-Tallinna on nyt sitten maksettu, ja mennään perjantaina Lordin bileisiin. Ja vittu noita seiskan reporttereja, ne pitäis ampua.
Ken on bileisiin aikeissa mennä ilmoittautukoon ystävällisesti meille niin juhlitaan yhdessä? Kenties myös tuomme laivalta tuliaisia pyynnöstänne.

Tänään bongattiin pesukone naapuritalosta, ja kävin siellä vähän pyykkäilemässä. Hyvä idea oliko se, en osaa sanoa, koska vaatteet haisivat pahemmalle pestyinä kuin likaisena. Ruoste on tehnyt tehtävänsä niillekin (ei pelkästään Maikin masulle). No. Hyviä pyykeistä tulee varmasti, kun heiluvat hetken tuolla myrskyssä.
Pesuköökissä (pesuhuone) oli vain yksi kone toiminnassa, muut oli menneet rikki. Kun menin hakemaan pyykkejä niin, ovenvartijamummo viittoi kyökkiä päin ja sanoi, että ”seel on töömees parantammas toist masinna”.
Niinhän se olikin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.