IRC-Galleria

Bailando...Tiistai 19.06.2007 19:21

Tässä menossa ei oo enää mitään rotia ollut sen jälkeen kun Juha lähti Suomeen, oon ihan holtiton. Siis Emilien vanhemmat olivat täällä lomalla, ja sunnuntaina mentiin heidän kanssaan sivistyneesti katsomaan opera flamengoa. Flamengo on kyllä ihmeellistä, näyttää ihan siltä kuin tanssijalla olis joku kohtaus päällä…
Mutta jotenkin sen jälkeen homma lähti käsistä ja lähetettiin vanhemmat nukkumaan kun me taas hetken mielijohteesta suunnattiin baariin maistelemaan mojitoa. Kappas vaan kun mojito maistui hyvälle ja niin baarista tie vei varmaan Barcelonan kalleimpaan yökerhoon (jossa drinkit 8,5 euroa/kappale). Hävettävästi oltiin ihan rähjäisinä kun ei kumpikaan ollut valmistautunut biletykseen, mutta sujui se tanssi sandaaleillakin. Aika kului jotenkin hassusti sillä tavalla, että me molemmat missattiin viimeiset metrot ja jouduttiin menemään taksilla Emilien luo nukkumaan. Eipä usein ole maanantaina ollut krapulaa…olé!

Sunnuntaina ennen flamengoa päästiin todistamaan ilmaisun vapauden puolesta ja poliisia vastaan ollutta mielenosoitusta, joka tukki kadut Placa Catalunyan ja Las Ramblasin luona. Barcelonan poliisistahan on lähiaikoina tehty paljon valituksia, käyttävät väkivaltaa ihan mielipuolisesti, muun muassa vähän aikaa sitten naispoliisit oli pahoinpidelleet venäläisen naisen, joka oli tullut pyytämään poliisilta apua! Sunnuntain mielenosoituksessa oli järjetön määrä mellakkapoliiseja, jotka piiritti mielenosoittajia, ja turistit räpsi innoissaan kuvia salamat vilkkuen.

Mulla on nyt sitten kymmenen viikkoa harjoittelua paketissa tällä erää. Siellä lastenosastolla tein kaksi viikkoa töitä, jonka jälkeen tein päätöksen säästää loput kaksi viikkoa Suomessa tehtäviksi. Perustelin itselleni, ettei ole mitään järkeä tuhlata harjoittelupäiviä petien petaamiseen, kun Suomessa pääsisin ihan itse lasten hoitotyötäkin harjoittelemaan. En tiedä sitten oliko tyhmä päätös, mutta ainakin tällä hetkellä lomailu tuntuu ihan hyvältä. Olé!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.