IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 09.07.2008 15:29

Tanaan paljon parempi paiva. menin pitkasta aikaa farmille joka oli tosi jees. Viimeks ku olin farmil mumin kans sato kaatamal melkee koko ajan jaakylmaa sadetta ja tuuli eli ei kiva :DD hah mut olis se silti niin jees.

Tanaan koko apiva(siis paiva mun suomi on edelleen tays 10) paistanu aurinko kirkkaalta taivaalta mut silti kylma. kerrospukeutunminen on taikaa<3 (2 toppia + t-paita + pitkahihanen + villapaita + huppari = ei kylma)
Mut ihan normi paiva farmil. ajettii lampaita takaa ku huomenna vedetaan niilta villat veks nii niitten pitaa olla valmiina sellases.. vajassa.. kadossa..? no sellases hokkeros missa sitte ajetaa villat. laitan kuvia. nyyh unohdin kameran tanaa kotiin ja oli nii natti paiva >: nain kaikkii kivan nakosii lintuja ja olis ollu kiva ottaa kuvia ku saa oli niin kymppi. mut huomenna kamera messiin ku ajetaa villat lampailta. exciting!

muuten kaikki oikein jees.

Ps. Skins on muuten ihan pirun siisti sarja et jos se ikina tulee suomeen nii alatte kaikki sauraa sita. kertoo enkku teinien elamasta paljon huumeita seksia ja vakivaltaa K18 sarja :D mut oikeesti ihan pirun hyva vaikka kuulostaaki et jaa mikas sellanen sarja on. Skins! Harmi ku ei nay C4 meil nii ei voi kattoo.. nyyh >: Emma lupas lainata ekan tuotantokauden DVDn mul. jee!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.