IRC-Galleria

SatdaySunnuntai 31.08.2008 07:00

Meilla oli AFS BBQ at town. Myytiin sausages and rafel(do u spell it like that?) tickets. N it was like hole day. I went little bit late like 15 past 10 n we finished at 2.30 I think. Mut oli tosi hauskaa. Eka olin myymassa sausages. Asiakas palveluu. Kauhee hymy koko ajan paalla ja sellanen ylikohtelias kaikille.

Seuraavaks mut siirrettii toisiin hommiin eli myymaa niita pirun arpa lippuja vai mita noi on. Ihan jees sillee paas puhuu ihmisten kanssa mika on aina tosi jees. Hassua se vaan on jotkut ihmiset on nii mika se sana on.. epakohteliaita tai sillee. tai siis molkoilee sillee ala nyt v****u tuu puhuu mulla naama paalla :D sitte vaa juttelee ja toivottelee hyvaa paivan jatkoo. Puolet ihmisista sano etta ei oo yhtaa kateista ja toiset et ei kiitos. mut kylla ma kuitenki jonku yli 20 sain myytyy. et ihan jees.

Mun asiakkaat jotka osti multa oli perhe aidit(ku lapset sai ilmapalloja), vanhat mummot jotka halus antaa rahaa ja nuoret opiskeliat jatkat :D oli aika koomista. Mut siis nii erilaisia ihmisia sita tapaa. Ykski mies oli nii mahtava repesin ihan kahtia ku sen kanssa juttelin ku se heitti vaa koko ajan lappaa eika sita pystyny ottaa ollenkaa seriously eli siis nii ku vakavasti.

Sitte ku kerroin aina et blaablaablaa ma oon suomesta nii muutama ihminen yllatti et yhenki poika oli menossa kaverinsa haihin suomeen ku kaveri oli loytany natin tyton sielta pain maailmaa. Jotkut ties et joo sehan on siel pohjoises ruotsin vieressa ja on kylma.

Yks asiakas oli kahen lapsen isa ja annoin sitte lapsille pallot ja juttelin isan kanssa ja itseasiassa oli Hollannista kotoisin. Sit se kysys etta mista mun aksentti on ja olin et oon suomesta mut ei oikeestaa oo suomalaista aksenttia ja se oli et joo nii han vaha aatteli ku han on kattonu formuloita ja kimi raikkosella on ihan eri aksentti sehan on suomesta. ja olin vaa et juu ja aloin miettii miten kimi puhuu ja aloin hapeamaan sita nii paljon :DD

Tapasin yhen perheen jonka tuttu saksasta oli tulossa to NZ Lokakuussa ja sitte nii tapasin sellasen sulosen jatkan ja olin vaa et joo osta arpa ja se oli et mita varten se on ja aloin sitte selittaa AFS vaihto-oppilas jarjesto ja selvis sitte etta han ite oli Sveitsista vaihto-oppilaana at Boys college. Maailma on pieni.

Sit aijoo se oli hauska ku myin taas arpoja sellaselle kahelle opiskelia jatkalle nii toinen osti sitte nii aloin sitte vaa juttelee et mites sulla menee ja jatka oli vaa et krapula paalla sit menin vaha sellaseks et aijaa sepa kiva en tiia mitas siihen sitte sanoo ja jain vaa juttelee sit niittenki kanssa et oon tyttokoulussa jeejee ja uus vuos on parhaat bileet at the mount n stuf. fun fun fun.

Mut ei mittaa oli tosi hauska paiva vaikka aamulla oliki sellanen voi ei eika.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.