IRC-Galleria

:ppTorstai 04.01.2007 17:24

Hellöy! Hitto Tytti yllätti mut eilen! soitti sillee muka muuten vaa ja kohta se seisoo mun oven takana. :D Mut oli ihana yllätys.<3
Rytmi ollu niin vituillaa et nyt vast sain itteni skolee ja nyt sit onki ihan kipee olo. :< Homehdun tänne amv.psykologian tunnille huoh varsinkin ku tääl on jollain hyvin fiksuu läppää taas.
Noju tää tunti enää ja sit mennää tytinkaa kahville. :) Niijoo kyl taisin ehk vähän kusettaa tos ettei tääl mitää kahviloit oo. :D onhan tos sit toi grand star cafe joka on iltaan asti auki.
Pakko kyl hakee tost keskustast asuntoo ni jaksais liikkuukki jonnekki kun tuolta perältä mis me asutaan niin on kiva lähtee kävelee jos haluu jossain käydä ja sit jos käy kaupas ni kiva kantaa niit kasseikaa sinne. Skobankaa oli helppoo mut seki on Helsingis huollossa. Mut kyl salee ens syksyn koska helpompi hakee sillo kämppää ku voi ite tehä kaikki paperit ku on täys ikänen ja turhaa kesäks muuttaa ku oon varmaa kuiteki koko kesä Helsingis. Vaik kyl sitä on pakko tietty tulla täälki käymää! :) Tullaa frendienkaa laskee sitä mageet vesiliukumäkee. ;DD
Linda kävi eilen kans kahvil ja Sini tiistaina ni kyl on sellai taas menny aika nopee, huomen on jo perjantai. :o Huomen sit kalsarikännit! Tosin täl hetkel tää olo kyl ihan kuolema. Voi olla et huomen ei pyst liikkuu skolee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.