IRC-Galleria

HELLOU DIARY! Keskiviikko 13.06.2007 23:57

Niinjoo unohdin kertoa mun uuden lastelippu luukin. :D no en tosissaa oo maksamas aikuisten lipusta joten vetelen täälä aina busseissa teini-luukki päällä pokkana. :D Ja kun en usko saavani op alennusta lipusta koska en ole enään virallisesti paikkakuntalainen virallisessa merkityksessä. :s prkl. mutku oli pakko sillon vaihtaa noikirjat heinolaa ku oisin joutunu tulee sielt hammaslääkäriinki helsinkiin joka ois ollu mahdottomuus. huoh. vaikeeta. sekin just ku joutuu tosiaan asuu ihmisten nurkissa. mutta iteppähän halusin muuttaa. <: ja en mä sitä muuttoo oo katunu. :) ohoh toi loppukesä varmaa seilailen vähä siel sun tääl mut sit alkaaki syksyl taas työharjottelu joka meinaa taas sitä et joutuu taas asuu nurkissa. mut no kaikkeen tottuun vissiinki, sopeuduinhan mä heinolaaki. :)
Ainiin ei oo Heinolaan täältä suskilta (serkku-kämppikseni) pitkä matka, meinaas Heinola sattuu olee kirjaimellisesti naapurissa. :D Ainakin niin lukee postiluukussa! phahaa.
Huvittaa kyl siltiki tää et jengii tulee heittää "etsä voi olla VAAN 18w" ja silti matkustelen lasten lipul. :D mut nii parhaat osaa olla muuntautumis kykysiä. ;D
Perjantaina ku faija tulee reissust haetaa se meitsi skoba ni ei tarvii enää seilaa noil fitun yleisil, hitto et on mennyhermot noide dösie vaihtojenkaa. aina on joku dösä myöhäs ni et myöhästyy sit seuraavasta tai sit vaihtoehtosesti oon 30min liian aikasin duunipaikal. :s skoottteriiiii sua odotetaan.<3 ois kyl nii jees ku sais jostai jonku kesä caaran käyttöö. :pp nii et jos sattuu olee ylimääräsii autoi takapihal ni voisin vuokrata halvalla kiitos!?!
Duunis on kyl ollu lepposaa. :pp on vähä eri meininki ku viime kesän. On noide kytkykauppojen menekki VÄHÄN laskenu. Muistan ikuisesti sen ku pistettii 7 rullakkoo (n.700 pakettii) menee ku nyt niit tulee hikisee 1. Njoo sit ollaa formatoitu palautus puhelimii ja lyäty niit koneelle. Kahvitaukoi on oikeestaa enemmän ku töitä. :D Vois kyl melkee jatkuu samallaisena, rupeen oikeestaa tykkää täst ku voi vaa zillailla ja jauhaa skeidaa. Työmatkat on vaa edellee liian pitkät. Toivon et vklp ois hyvät kelit. lähetään vähä heinolaa grillailee ja dokailee ja ottaa arskaa jos vaan mahdollista. Jossei ni joutuu sit hengaa sisätilois. :// Mut heinola kutsuu anyway. <: Ja niiin jos toi Mikael saa nyt sen prätkä kortin ni meitsi pääsee ajelulle wipii!
Mutta ehkä mä voisin jo lopetella tätä tekstii rupee taas olee ehkä skidii liikaaki (ei ainakaa huomaa et puhun paljon muutenki. :D)

Aijuu josta tuliki mielee erään ihmisen kommentti: "Yleensä sellasis ihmisit jotka puhuu paljon sanotaa et ne on hiljaa sillon vaa ku ne nukkuu mutku emma ei oo hiljaa sillonkaa" &lt;virne&gt;

Ainii nyt lähti emman terveellisen elämän tavan käynnistäminen! Puntti ja Rauta = SUKU ON PAHIN!


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.