IRC-Galleria

20!Lauantai 16.05.2009 18:08

rupesin äsken karjumaan, kun katoin profiilistani olevani 20!
Nyt se ikä on sit saavutettu, ihan hullua. Mä aina ajattelin, että mä ehkä kuolen ennen ku täytän 20, koska en koskaan osannu ajatella itteäni 20:senä. Elossa ollaan (toistaseksi).
Kiitos kaikille juhlijoille, oli ihan parasta että, oli niin monta ihanaa ystävää paikalla.
Tänään jatkuu tupareilla ja huomena koitetaan rantautua takas heinolaan.

KIPPIS JA KULAUS, 20:NNELLE VUODELLE!

i morgon vi gå till svärje!Keskiviikko 08.04.2009 02:50

..med min far, hannes fruga och min lilla systra. Kusin och den kompisar kommar okså i torsdag, på annan båt. Först vi visit min "hälft-faster" och den vi gå Helsingborg på till min farmur.

Eli siis sukumatkatulossa toisin sanoen! (jos toi yllä mainittu teksti, nyt oli yhtään lähellekkään kieliopillista ruotsia). Anyway. Huomena lähetään siis. Harrrrrmittaa, että samaan laivaan ei päästä edes-, eikä takastullessa serkkujen kanssa, mutta eiköhän mä onnistu myös siljalla pitämänää jäntin suvun maineen yllä ja katotaan mitä tulee ku Jäntit pääsee vallottamaan eteläruotsin mannerta! niin ja vielä tanskaakin sen lisäksi.

Hejssan på dej och glad påsk alla!

:oLauantai 21.03.2009 00:03

Mä olin päättäny et kirjottaisin tänne joka kuukaus nii, että ois jokasella kuukaudella aina omakohtansa tossa listassa. Viime vuonna oon onnistunukki siinä hyvin, mutta nyt sit lipsu. Monta kertaa oon miettiny kirjottaa, mutta sit en oo kuitenkaan halunnu. Toi facebook tuntuu olevan nyt viimein vieny niin voiton, että tuntuu tää galleria ihan kuollelle sen käyttämisen rinnalla. en siis ole viitsinyt kirjoitella tänne, tosin en toistaseks ole alottanu kirjottamista sinnekkään. Mutta katotaan...
Edelliseen kirjotukseen täytyy vielä sanoa, että koulussa on taas kiva olla. Tai no, ihanaa nähä mun ihanaisia.<3 ja, en tahdo edes tajuta sitä, että tää on meiän vika jakso enään yhessä ever. :< sitä se elämä vaan (valitettavasti) on...Elämää ajattellen muutama miete lause tähän päätteksi;


"Kun etsii toisen parasta - löytää omansa"
Platon

"Lapsuus säilyy ikuisesti; Leikit vaan muuttuu"
(minä) Emma /eilen väläytettyä

ja lopuks paras:

"Kukaan joka nauttii elämästä, ei ole epäonnistunut" &lt;sydän&gt;
William Feather

Uudelle vuodelle...Tiistai 30.12.2008 20:31

...siirtyminen johdosta, täytyy kirjoittaa vielä viimiset merkinnät tästä vuodesta.

Turun reissu meni loistavasti ! Vaikka pikkuserkku joutukin nyt jäämään syystä ja toisesta, kohtalon oikuista, ruotsin puolelle - niin oli kyl oikeesti hauska reissu täytyy sanoa. Ihan mahtavaa kyllä oli olla taas tolla vanhalla kokoonpanolla kasassa, siitä onki aikaa kolmisen vuotta ku niin on viimeks tapahtunu (Tähän voisin taas sanoa että AIKA KULUU :D).

Sunnuntaina palattiin takas Helsinkiin ja eilen ajoin Lahen kautta, Juulian kyytiin koukattuani, takasin Heinolaan. Ihan vaan pika viisiitille, koska huomenna sit takasin Helsinkiin juhlimaan vuoden vaihdetta.
Tässä meinaa kyllä mennä nuppi vähemmästäkin sekasin, kun ympärillä on jatkuvasti eri ihmiset, eri kuviot, eri asunto....ei oikein meinaa pysyy kohta hollilla siinä, missä asuu ja minne kuuluu. :D
Ei meinaa osata pysähtyy ollenkaan - mieli vaan jatkaa koko ajan rakentelua siitä minne ajan uuden vuoden jälkeen - mutta nyt päätin että, pysyn ihan tosissaan sielä Helsingissä/pk-seudulla sunnuntaihin asti.

Mulla on enää tää ja huominen päivä toteuttaa viime uuden vuoden lupaus. :D Ollu koko vuos aikaa, ja nyt mennää vikoilla metreillä. :D Huomenna vois oikeesti pakottaa toteuttamaan sen.
Mutta muut lupaukset, tai lähinnä suunnitelmat oon kyllä hyvin saanu toteutettua. :)
On käyty Joensuussa, reissattu ympäri suomea ! Sielä Lapissa ei kyllä oo vieläkään käyny. :< joka johtunee siitä, ettei oo pystyny sitä toteuttamaan. Mutta niin paljon on kyllä sit muualla Suomea päässy käymään, että ehkä se nyt ei tapa, ettei vielä Lappiin asti oo päässy. :D Ens vuonna sit uus yritys. :)

Vaikka tää vuos onki ollu omilta osiltaan tosi raskas, on se myös antanut paljon ! Välillä tuntuu, että mitä enemmän tulee hyvää, sitä raskaammaks käy huono. Mutta jossei muuta, niin ainakin se kasvattaa. Se mikä ei tapa - vahvistaa.

Nyt on jotenki tyhjentävä fiilis. Miettii mitä kuuluis sanoa, mitä pitäs kirjottaa, näin viimisestä kuluneesta vuodestaan. Se on menny niin nopeesti. On tapahtunut paljon.
Viiminen vuos alle 20:senä. :D
Se muuten mikä tossa 20 nessä oikeesti "pelottaa" on se - että tajuu että se lapsuus on ihan oikeesti takana. Ja sitä ei koskaan saa takasin. Sitä tajuu, että on vaan huomaamattaan kasvanu aikuiseks. Muistaa vielä liian hyvin miten lapsena ajatteli.

Uusvuos - Uuden alku. Uus startti taas uudelle vuodelle ja askel toiselle kymmennelle ! Railakasta vuotta 2009 kaikille. &lt;sydän&gt;


Jouluj.SYRÄNTorstai 25.12.2008 21:09

Joulu-Pukki toi vauvan ! Ihka oikean sellaisen. No siis - sellanen tupsahti syliin Joulu yönä ja kantajan, siis lahjan antajan suusta sanat "Hyvää Joulua!"
Onneksi kyseessä oli vain mutsin miehen veljen pari viikkoa vanha poika ! aika sulonenhan se oli, enneku se rupes kirkumaan. :D
Joo Hyvää Joulua siis vaan kaikille !
Ite ei oo jotenki taas oikei tajunnu Joulun tuloo. Tiernapoikien harjottelu ja itsessään Joulu juhlat, sai vähän ees Joulun tuntumaa, mutta 22 päivänä tehty lähtö Pieksänmäelle sai kunnolla vasta tajuumaan Joulun tulon. Joka paikka oli valkeena ja lunta oli kinoksittain. Juulian äidin luota löyty mahtavan kokonen Joulu kuusi ja radiossa soi Joulu laulut. :)
23 päivä ajelin takas heinolan kautta pk-seudulle, helsinkiin. Joulu aatto aamuna ajoin itteni faijan kämpältä mutsille syömään Joulu puuroa - ja meitsi sai mantelin ! Jo toisena Jouluna peräjälkeen. :) Ainakin viime vuodeks, tai siis täks kuluvaks vuodeks, joka on aika lailla jo takanpäin, manteli toi aikamoista onnea ! Toki vastoinkäymisiäkin mahtu matkaan, mutta mitä ois hyvä ilman huonoa ? -ja toisaalta, asiat menee niin, kun niiden on tarkotettu. Nyt on hyvä lähteä pikkuhiljaa kohti ens vuotta, kun on mantelikin saatu. :)
Ihanaa pysähtyy näin Jouluks. Se kun on oikeesti syy pitää puhelin äänettömällä ja olla hyvällä omatunnolla tekemättä mitään.
Eilis aamusta asti oon ollu rantautuneena mutsille. Joulu glögit ja rommitotit juotu ja kinkut syöty. Tosin, kinkkua on varmaan vielä viikoks eteenpäin. :D Nyt ajattelin, että vois pyöriä takasin faijalle, kun huomenna on turkuun lähtö ja tavarat pitää pakata mukaan. Sunnuntaina otan sieltä pikkuserkkuni kyytiin, joka rantautuu siis ruotsista turkuun. :)
Uuden vuoden pläänitki on nyt selvät. :) ei tarvii sitäkää enää miettiä.
Rauhaisaa Joulun aikaa kaikille ! &lt;sydän&gt;

Dippadei dippadai !Perjantai 19.12.2008 00:24

Vä-syt-tääää - nukkumaan j000 !
Lauantaina Joulujulat wippiajei. Täs hullun joutunu reenaamaan sanoja, ja nyt on sit päätäynnä tiernapoikia ja Joulunpohdintaa (juontoa). Ekaa kertaa pääsee itekki oikee perehtymällä perehtymään tiernapoikiin.
Perjantaina sain taas faijan caaran HELMI.<3 Ollu viel viikkookaa ja yli tonni tullu jo ajoo. :'D
Pe lähettii heti mun tuntien jälkee illalla ajaa hki:sta hämeenlinnaa d0kaamaa ja sieltä tietty la:na takas helsinkiin. su oli tarkotus mennä jyväskylään, mut oli se verra flunssanen ja kuollu et piti siirtää se reissu. Illasta ajoin sit itteni vantaan kautta Lahteen. Ma oltii tampereella. Joo ja tarkotus oli mennä sinne ihan dösän kyydillä, mut jotenki yllättäen myöhästyttii ja meitsi ajo meiät sinne ja takas 1 tunnin yö unil, oli kyl aika kamalaa, vaikka muuten oliki ihan jees reissu. Oli ihan hauskaa kun autollinen porukkaa, joista jokanen oli nukkunu todella vähän. =D
Laskin btw et jos toi jyväskylä homma ois viel ollu, ni ois tullu 7 eri kaupunkii 5päivän sisää, mut nyt oli (vaan) 6. reissuareissua.
Eilen käytii moiccaa Janii viel vikaa kertaa vekaralla, tänään se läks kotia. :)
Tänään varmistu et pikkuserkkuni tulee suomeen Joululomalla viikoks, ja vietetään siis yhessä myös uusvuos - WIPII<sydän>
Turun reissua odotellessa. ( : sekin nyt on varma juttu et sinne menee kans !
Odotan kyllä Joulu aattoa - sitä että, saa olla kelaamatta ja stressaamatta mistään.
Tänää päätin huviksee tsiigaa netistä stadin kämppiä. Huh !

emcy© sanoo (20:57):
huolestuttavaa
emcy© sanoo (20:57):
oon tosissaa kiintyny heinolaan
emcy© sanoo (20:57):
tuntuu etten haluu muuttaa pois täältä ku katon stadin kämppii
emcy© sanoo (20:57):
EN HALUUUU
emcy© sanoo (20:58):
mul ei oo vaa töitä täälä.
Jani sanoo (20:58):
mitä vittua
Jani sanoo (20:58):
sä kyl muutat sielt vittuhu
emcy© sanoo (20:58):
no mut siis tietkö mul tulee vaa ahistava fiilis tsiigaa noit asuntoi
Jani sanoo (20:58):
ymmärrän
emcy© sanoo (20:58):
jää kyl niiiin ikävä tätä kaikkee
Jani sanoo (20:58):
no hei oot asunu siel viimeset 3v
Jani sanoo (20:58):
tottakai jää
Jani sanoo (20:58):
sama se oli ku hesast muutit pois..
emcy© sanoo (20:59):
niii.
emcy© sanoo (20:59):
kamalaa

Jotenki tosi hassu fiilis.
Erään heinolalaisen sanoin: "Kyl tähän heinolaan vaan tavalla tai toisella kiintyy tai haluu takasin".

<3Tiistai 09.12.2008 02:23

HUHHUZ ! Sunnuntai 07.12.2008 19:38

Oli kyl taas nii paras vklp että HUHHUZ !
Oli perjantaina niin hyvät bileet ettei ookkaan vähään aikaan ollu yhtä hyviä.
"KIPPOLANTIE MARGE U KNOW?" ;DD
Ja tän yhen sankarin ilmaantuminen kruunas kyllä sit vielä senki. 8)
Darra kyllä taas senki mukanen. Kiitos ja Kumarrus, ei muutaku HUHHUZ<sydän>Elämästä sitten yleensä; tällä hetkellä taas näyttäis sille että, vuoden päästä voi olla hyvinki toden näköstä että löydän itteni helsingistä. Tosin ei ne meiän TR suunnitelmatkaa oo pois-suljettuja missään nimessä ! ;D siin ois kyllä taas vähän lisää seikkailua, jos pääsis suuntaamaan taas johki muualle. Mut no, aika näyttää minne tie vie ja kuljettaa. (:
kyl se aika vaan (yhä edelleen) kuluu sitte nopeesti...ja koko aika sattuu ja tapahtuu.

Tahdon vaa liitää ja pysyy lennossa. Tahdon pysyä mä vaan ilmassa. En tahdo laskeutuu, en liikaa pysähtyy.


wihiii !Perjantai 05.12.2008 02:19

01.12.2008 Emma 19,55v löysi oman äänensä ja oppi puhumaan ! ihiihi. &lt;virne&gt; ISO Kiitos A:lle.&lt;sydän&gt;

elämää.Lauantai 22.11.2008 00:12

Kaveri ei ole yhtäkuin Ystävä.
Jokaseen asiaan on yhtä monta näkökulmaa, kun on osallistujaakin.
Mikään ei ole mustavalkoista.
Pelko...joskus pelkäsin kuolemaa, pitkään aikaan en ole pelännyt sitäkään.
Voittaja ei ole se kenellä on suurin lauma, vaan se kellä on suurin sielu.

Älä leimaa josset tunne, älä tuomitse josset tiedä.


"sillä viini tuo
eilisen pois pyyhkii
jaksat huomiseen

murheisille sydämille
kärsiville, kaipaaville
petetyille, jätetyille
raskaan taakan kantajille
lasi täyteen
se malja vain sua oottaa".