IRC-Galleria

Ihmisiä on erilaisiaLauantai 01.12.2007 23:19

On meitä, jotka sairastutaan flunssaan joka talvi. Ja kevät. Ja kesä. Ja etenki joka syksy. Ja talvisin enempi ku kerran. Kaikista maailman vitamiineista ja muista huolimatta. Ja sitten on niitä, jotka on viimeks seittemän vuotta sitte havainnu pientä nuhan tuntua nenässä. Siskoni kuuluu näihin jälkimmäisiin. Toivotaan, että huomenna kulkee ääni, ja että nasaali on lähes kokonaan hävinnyt. Ja etten tarvittis nenäliinaa IHAN koko aikaa.

Tänään mä vihdoin tein sen. Mä menin kellarikoppiin ja hain sieltä talvivaatteet kaappiin ja vein vielä kesävaatteet pois! Pyykinpesu on viivästyny monta päivää tän homman takia. Ihan vaan mun laiskuudesta ja kiireisyydestä johtuen. Ja siitä, että mua on vaan väsyttäny niiiiiiiiiin paljon että oon melkeen joka ilta kattonu kasin aikaan kelloa ja miettiny voisko nyt jo mennä nukkumaan. Nyt se kello on jo yli yheksän, ja mä oon edelleen hereillä! Mutta nyt on pyykkikone käynnissä. Se jopa linkoo jo, ja mä voin mennä kohta nukkumaan ;)

Huomisiltapäivän ohjelmistoon kuuluu Karjalan kunnailla (heti Gilmoren tyttöjen jälkeen). Menin tänää porukoille kattomaan sitä tallennettujen ohjelmien joukosta, mutta joko niitten telkkarissa on jotain häikkää tai sitte siinä tallennuksessa on häikkää tai sitte sen telkkarin kovalevy on liian täynnä. Sitä ohjelmaa ei noin vaan kattottukaa. Etin sen huomenna YLE:n areenalta ja katon sieltä. Mä koukkuunnuin siihen sarjaan heti ekasta jaksosta. Tokaa jaksoa en oo nähny sen takia, ku menin kasin jälkeen nukkumaan :)

p.s. mulla on joku viis miljoonaa kuvaa mun joulukoristeitten yksityiskohdista ku oon yrittäny opetella käyttämään uutta kameraa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.