IRC-Galleria

Ihana pitkä viikonloppuSunnuntai 09.12.2007 20:53

Vietin 5 päivän viikonlopun sukuloimassa ja nautin täysillä! Ihana, kun on elämää ympärillä, ja ihana päästä taas välillä omaan kotiin pois ihmisten ilmoilta :)

Keskiviikkona ajoin Pohjanmaalle ja melkein eksyin Seinäjoen keskustassa. Moikkasin serkkuja, hain Annan junalta (miten ne on AINA myöhässä Seinäjoen kohalla?) ja vietin telkkari-iltaa Hetan ja Annan kanssa. Heta päätti tehdä piparkakkutaikinaa, mutta siitä tuli pahaa koska kananmunasta ja sokerista ei tullu vaahtoa. Sen vaahdon pitää näköjään oikeesti olla vaahtoa.

Torstaina lämmitettiin aamusauna, ajeltiin ja vietettiin itsenäisyyspäivää Linnan juhlien merkeissä pillifarkut ja juhlapaidat päällä.

Perjantaina tuhlattiin rahaa. Mä ostin villakangastakin (HIANO!), kakarapuseron (Hetan kommentti), miniminihameen ja mustia muovisia koruja. Illalla käytiin vielä mummalla ja paapalla syömässä huippuhyvää poronkäristystä ja perunamuussia. Ja puolukoita. Ja paljon suklaata. Ja mun työpuhelin soi, mut mä en kuullu sitä eteisestä ja vastaajassa oli se ruotsinkielinen (taaskaa en tiedä onko toi yhdyssana) viesti sieltä Ahvenanmaalta.

Lauantaina raksailtiin. Irrotin yhen tarran keittiön ikkunasta, laskin että yhteensä tarvitaan 66 ikkunatappia + työhuoneeseen todennäkösesti 6. Heta käski kirjottaa listaan 80 kpl. Ja siivosin kodinhoitohuoneesta sahanpuruja ja katoin ku Heta laitto silikonia keittiön seiniin. Pikanen suihku ja Annan kanssa syömään: Maistu hyvälle ja oltiin jo kympin jälkeen menossa kotiin :D Mutta meitä vanhoja jo väsytti, vaikkei Anna oo ees vielä 25plus-vuotiaskaa. Sen takia ei menty K25-baariinkaa, ku Anna ei ois välttis päässy sisään ;)

Tänään syötiin mahat täyteen pizzaa ja ihan vähän Daim-jätskiä. Ajoin kotiin kolmessa tunnissa ja 5 minuutissa, vaikka pysähdyin matkalla Parkanossa. Eikä ees ollu ylinopeutta kuvassa mukana! Nyt kun viittis purkaa laukut (taas) ja ehkä syödä jotain iltsukkapalaa. Onkohan mulla muuten kaapissa mitää?? Pitää ehkä käydä kaupassa. Ennen ku tulee maajussit!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.