IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

IltakävelylläPerjantai 14.12.2007 13:21

Kävin eilen ihan spontaanisti iltakävelyllä Vanhassa Raumassa. Tai käppäilin siellä puolisen tuntia kameran kanssa. Huomattiin raamiksen jälkeen, että kirkon torni näytti melko hienolta valaistuna pakkasella. Ja että mullahan on kamera mukana! Lähdin siitä sitte käveleen (autioon) torin ympäristöön ja otin joku 50 kuvaa :) Ei niistä varmaan puoletkaan ollu onnistuneita, mutta muutama oli! Loppua kohden rupes paleltaan niin rankasti, että kuvistaki tuli tärähtäneitä :)

Raamiksessa oli taas kivaa. Tehtiin ruokaa ja vedettiin massut täyteen. Ihan ähkytäyteen. Ei oo vieläkää nälkä, vaikka usein tollasen mättämisen jälkeen aamulla on ihan törkee nälkä ja vatta huutaa.

Mulla on siis vielä aamu. Heräsin reilu puoli tuntia sitte, enkä oo ku pessy hampaat ja avannu makkarista partsin oven tuuletusta varten. Kohta laitan sen kiinni, syön aampalan ja käyn suihkussa, ja alan oikeesti siivota. Täällä on niin kamala sotku, että mua ahdistaa aina ku oon kotona ja näen ympärilleni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.