IRC-Galleria

Pyjamassa puoliltapäivin - taas ;)Maanantai 17.12.2007 14:17

Mä en IKINÄ pystyis vaihtamaan sellaseen työhön, jossa on työaika ja jossa pitäs istua aamusta lähtien työpaikalla. Musta ei vaan olis sellaseen. Tällaset päivät on ihan parhaita. Kello on yli 12 ja mä oon justjust saanu syötyä aamupala ja luettua Hesarin (ja laitettua 25plus-voiteet kasvoihin). Niin hurjan paljon oon tehny jo töitäki, että oon vastannu kerran puhelimeen ja luvannu että lyseolaiset ehtii torstaina joulujuhlaan riparitapaamisesta.

Illalla lauletaan kuoron kanssa taas Kauneimpia joululauluja kirkossa. Siihen päättyy kuoron syyskausi ja yks joulunalusressi. Tai ei se mikään suurempi ressi oo, mutta kumminki. Tässä tuntuu olevan niin paljon, että aina kun joku juttu jää pois, tuntuu että ressi vähenee :)

"Auta mua Pyhä Henki luovuttamaan kaikkeni. Ilman sua en tahdo elää hetkeäkään!" soi taustalla. Ylistyspiiseistä tulee jotenki aina niin hyvä olo.

Tulee mieleen viime joulun jälkeinen aika, kun luin siskolta lahjaksi saatua Narnian kaikki tarinat -kirjaa. Mä niiiin ootan ens kesää, kun Prinssi Kaspian tulee leffateatteriin. Kävin jo kattomassa Finnkinon sivuilta trailerin :) Vois melkeen lukea sitä kirjaaki taas uudestaan. Se on kyllä hyvä kirja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.