IRC-Galleria

Pitkä viikkoPerjantai 16.11.2007 11:39

Jotenki tää koko viikko on ollu hirmusen kiireinen. Tai on tuntunu moneen kertaan, että aika meinaa loppua kesken eikä millään ehdi sitä kaikkea mitä on suunnitellu. Tai sitte on istuttu ylipitkissä kokouksissa pyörittämässä asioita. Ja sen jälkeen ei ookkaan aika enää riittäny. Ei ainakaan suunnitteluun.

Tänä viikonloppuna on MN-festarit Turussa. Lyhyitä yöunia, paljon tuttuja ja vielä enemmän muita ihmisiä. Ja vähän ressiäki. Ainaki vielä. Ehkä se loppuu kunhan päästään pelipaikalle, ja kaikilla on omat liput ja rannekkeet omissa käsissään. Sen jälkeen mä aion vaan nauttia tunnelmasta ja nuokkua työntekijäkahvilassa. Pitää muistaa ottaa käteistä mukaan, siellä kun ei viime vuonna ainakaa käyny pankkikortti.

Ja tänään on siis edessä tuo Emman niin rakastama pakkausoperaatio. Mukaan lähtee ainakin tyyny, makuupussi, pyjama ja hammasharja. Ja varmaan otsalamppu&kirja iltoja varten. Niitä tarvitaan tosin vaan, jos ei kikateta yömyöhään ja pidetä koko salia hereillä ;) Pitää varautua vaatetuksella sekä vesi- että pakkassäihin. Kummallinen tää Suomen rannikon talvi.

Ehtisköhän vielä aamupäivälenkille..?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.