IRC-Galleria

emmeny

emmeny

"My okays are so okay that they're too okay." ;)

[Ei aihetta]Sunnuntai 07.06.2009 20:43

Huomenna viimeinen valintakoe (tekniikan ala). Oleilen tällä hetkellä stadissa. Täällä on liikaa ihmisiä, urg. Taidan sittenkin olla jonkinnäköinen maalainen, sillä kärsin tästä ihmispaljoudesta, saasteen ja melun määrästä suunnattomasti. Kestän kyllä, koska hyvää seuraa. Ja toivottavasti kohta ruokaakin (kiinalaista). ^^

Nyt kun paniikki, stressi, kiire ja kaikenlaiset työt ovat ainakin hetkeksi jääneet taakse, olen löytänyt jälleen vanhan ystäväni: ajattelun. Tosin tällä löydöllä ei taida olla kummoista vaikutusta toimintaani, sillä mokailen yhä minkä kerkiän - kaikessa. Mieleni taso siveli maata vielä pari päivää sitten: olin masentunut. Aikuistumisenpelkoa mutsini veikkasi, mutta en haluaisi allekirjoittaa jotakin niin typeränkuuloista asiaa.

Kesätreenit alkoivat. Jihhuu. Nyt kroppani on jälleen kivulias joka päivä, mikä vaikeuttaa arkeani. Ensimmäisten kesätreenien jälkeisenä päivänä jouduin vierimään sängystäni alas, koska vatsalihakseni olivat liian arat ja selkärankani kankea ylös vääntäytymiseen. Kävelin vaivalloisesti kuin olisin ollut ikäistäni paljon paljon vanhempi.

Maalasin pihatonttumme vaatetuksen sinikeltaiseksi. Suomalaiset mieltävät kyseisen väriyhdistelmän länsinaapuriimme lähes poikkeuksetta, vaikka onhan esimerkiksi Ukrainankin lipussa samoja värejä, sinistä ja keltaista. Mutta sanokaa, mitä sanotte: siitä tontusta tuli hienompi kuin alkuperäisestä juosten kusten maalatusta tympeävärisestä keramiikkapatsaasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.