IRC-Galleria

emmeny

emmeny

"My okays are so okay that they're too okay." ;)

Mitä sanoisit, jos...Sunnuntai 11.10.2009 02:19

huomaisit pyykkituvan sähköjen sammuvan pimeään ilta-aikaan, villapaitasi olisivat saippuanpeitossa sammuneessa pyykkikoneessa, monen viikon pyykit kuivausrummussa märkinä ja kuivatustilaa vähän jos ei lainkaan? Elin tämän hetken ja sanoin jotakin tämän kaltaista: "Voi vitun vittu..."

Oli kyllä kiintoisaa pestä käsin pimeässä villapaitoja. Ja, voih, miten paljon ne painoivatkaan! Enkä saanut kaikkea vettä puristeltua, minkä takia aiheutan varmaan pyykkituvalle vesivahingon, kun tungin likomärät paitani kuivauskaappiin. Voin vain kuvitella, miten joku on oikeasti pitänyt järkevänä ideana ajastaa pyykkituvan sähköt sammumaan kello 22.30 (miksi ei mieluummin 00.00! prkl.).

Solukaverini tappavat meikäläisen ellen sitten ehdi heitä ennen. Joku varmaankin kuristuu niihin pyykkinarunkaltaisiin viritelmiin suihkussa ja ruokailutilassa. Sorge?

Luen molekyylibiologiaa käsittelevää kirjaa, jossa on yli 800 sivua. Olen sivulla 6... Englanninkielistä tieteellistä tekstiä kun ei ole kovinkaan nopeaa lukea. Ja vielä englanninkielistä biologiaa! Joudun käyttämään sanakirjaa kääntäessäni englantia suomeksi ja selvittäessäni suomenkielisen käännöksen merkityksen. Onkohan missään muussa tieteessä niin paljon käsitteitä kuin biotieteissä. Hmm.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.