IRC-Galleria

Kun ei muista.Sunnuntai 11.11.2007 23:17

10 vuotta sitten 1997
Ykkösluokan loppu ja kakkosluokan alku. Eipä ole kovinkaan paljon muistikuvia, mutta voisin runoilla, että Mira oli paras kaverini ja olin tylsistynyt pieni tyttö, kun osasin koulutehtävät ja muut eivät. Oli se kummallista, kun kaaliin ei mennyt mitä tarkoittaa a-na-nas tai ba-naa-ni. Mitään merkittävää ei kait tapahtunut.


5 vuotta sitten 2002
Pääsy yläasteelle puolessa välissä tuota vuotta. Tiivis ala-asteporukka hajaantui luokkajakojen ( :--D ) vuoksi ja koin taas itseni turhautuneeksi. Tutustuin hienoimpiin keskustakoulujen ihmisiin ja tunsin edes hieman kuuluvani porukkaan, vaikka suuremmassa mittakaavassa olin ulkopuolinen ja se sopi hyvin. Maistoin tupakkaa ekan kerran - ihan omasta uteliaisuudestani ja jonkin ajan kuluttua se oli menoa sitten. Aloin olla vihaisempi kuin aiemmin koko yhteiskuntaa kohtaan.


3 vuotta sitten 2004
Alkomahooli oli ollut kuvioissa jo hetken, käväisin myös viikko rippijuhlien jälkeen poliisilaitoksella, vihani syveni ja hölmöilin muutenkin alkoholin ja kavereiden kanssa. Suuria muistikuvia ei ole vielä tästäkään ajasta, olin edelleen ulkopuolinen ja kuitenkin vahvistin ystävyyttäni Maijaan. Mirakin tuli uudestaan kuvioihin, kun hänkin aloitti juomisen ( hehhe :--D ). Käväisin Miran kanssa Helsingissä ensimmäisellä punk-keikalla, Lars & Bastards tahdittivat passiivista pilvenpolttelua.


2 vuotta sitten 2005
Peruskoulu loppui. Humalaa, humalaa, humalaa. En ollut enää sakkolihaa, otin ensimmäisen lävistyksen. Lukiokin alkoi siinä sivussa, väsymys lisääntyi ja paniikkihäiriökin alkoi oireilla. Turhautuminen kaikkeen kasvoi, eikä tämäkään enää mikään yllätys ole.


vuosi sitten 2006
Ensimmäiset festarit. Ensimmäiset monta päivää kestäneet festarikännit. Kesällä reissailin pitkin Suomea ja syyslomalla tein kiertueen uudelleen. Sisäinen paloni matkustamiseen syntyi. Pääsin myös siivoamaan joka perjantai rappukäytäviä, siitä tienasin, että pääsisin kauas pois silmistä silloin kun haluaisin. Väsymys ja viha, sekä ajoittain pelko, päällimmäisinä tunteina. Päätin osallistua kevään eväsretkelle, joka oli ehkä kaistapäisintä ikinä, mutta tulipahan tehtyä.

tähän asti tänä vuonna
Kärvistelin kevään sekä syksyn kirjoituksissa. Vanhojen tanssit, joista jäi mieleen vain jatkot ja tupakka, jonka melkein join, kaljatölkissäni. Paremmat festarit ja pidemmät kännit. Ensimmäinen tatuointi muutama päivä täysi-ikäistymisen jälkeen. Epätasaisempaa vaeltelua ja maleksintaa pitkin katuja ja kaupunkeja.

Eilen
Perinneilta ja sketsit ja kaljaa.

Tänään
Isänpäivä, Sacher-kakku ja tonnikalapiirakka. Tein paljon matikan tehtäviä ja muuta en sitten ehtinytkään.

Huomenna
Läsnäolovelvollisuus koulussa ja työt. Kävellen kotiin ja tekemään koulujuttuja.

Ensi vuonna
Kärvistellen kolmatta kertaa kirjoituksissa ja toivottavasti sen lakin saisin. Abiristeily. Kirjoitusten jälkeen toiveiden elättelyä töistä. Sitten Miran kanssa reilaamaan pitkin Keski-Eurooppaa ja sitten Ilosaari. Kun pääsykokeiden tulokset tulevat, niin nähtävästi edessä häämöttää välivuosi Englannissa au-pairina - vaikkakin yliopiston ovet aukeaisivat. Haluan elää nyt ja muumioitua vasta myöhemmin, sillä jos ei nyt, niin ei sitten milloinkaan. Vanhana vasta kaduttaa. Ehkä myös lisää tatuointeja, jos rahatilanne sallii! Tulevaisuus ei todellakaan voi olla auki, enhän muuten vaeltaisi täällä enää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.