IRC-Galleria

perse.Perjantai 12.05.2006 00:48

mä en ymmärrä millai joku voi vaa ottaa toisen auton kyytiin, hakat ja jättää tajuttoman viruu maaha! tuntemattoman viel! eiks tääl saa saatana enää liikkuu kadul rauhas ilma et joku tulee ja hakkaa pään paskaks! hiuka pistää vihaks ja suruks ja kaikkee. se on niin väärin et viattomat joutuu kärsii siitä kun jotku mielenvikaset lääkehuuruset kusipäät ei pääse nussimaa ja purkaa sen "pahan olon" hakkaamal toiset henkihievärii. minkä vitun takia kertokaa mulle?? se on niin väärin. sen pojan on pakko selvitä! ei tällästä,näin pahaa voi tapahtua. aivan käsittämätöntä.

rukoilkaa kaikki laurin puolesta että se voisi vielä elää normaalisti. vaikka ette muuten rukoilis tai uskois jumalaa ja rukoilkaa silti. tälläses tilantees ainoo vaihtoehto. pakko olla jtn toivoa. tää on liian vaikea asia käsiteltäväks. rukoilkaa laurin puolest. ainoo mitä voi tehdä.

niille äijille vankila on liian hyvä paikka. mä kannatan hirttämistä, tai ainakin elinikästä mielisairaalahoitoa. mut kuitenkin pitää miettiä. ne on jonkun äidin lapsia, jonkun isän poikia, jonkun sisaruksia ja ystäviä, sukulaisia. mutta jossain kohdassa niiden elämässä on joku pielessä. sellaset ihmiset pitää parantaa. voi kuinka tietäskin kenen kaikkien kanssa täällä joutuu samoja katuja tallamaan.

mä en käsitä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.