IRC-Galleria

enge1

enge1

muutti Juupajoelle :)

Varsakuume...Perjantai 05.09.2008 13:23

Mut pitäisi pitää ainakin kilometrin päässä alle vuoden ikäisistä hevoseläimistä. Hemputti että tallin varsat on suloisia :-) Mä kovasti pelkään, että Lasullekin on katsottava vielä sulhanen, vaikka mitään järkeä siinä ei kyllä olisikaan, sillä kun vikalista on melko pitkä (ja lisättiin siihen vielä tallinomistajan kanssa jonkun sortin pölyallergia / yliherkkyys kun sitä kuiva heinä yskittää, mikä oli havaittavissa jo leirillä Takkulassakin). Mutta toisaalta jos omaan käyttöön vaan... Hmm... EI! Ei varsoja mulle niin kauan kun mulla ei ole kunnollista työtä ja ammattia. EI OPISKELUAIKANA.

Onneksi on syksy niin asia ei ole mitenkään ajankohtainen :) Mutta seurattuani tallin varsoja nyt pari viikkoa olen kyllä tullut siihen tulokseen, että jos varsan joskus hankkii niin se on ehdottomasti oltava omalta tammalta, että saa ihan ensiaskelista olla mukana pikkuhepan elämässä. Iih.

Tulin juuri tuossa metsäharjoituksista, möngittiin metikössä ryhmän kanssa laskemassa taimia ja suunnittelemassa harvennusta. Kyllä on kaupunkilaistyttö siirtynyt uusiin ulottuvuuksiin, ja edelleen innostaa kovasti vaikka välillä olenkin vähän pihalla kun muut on tosiaan ehtineet jo pari viikkoa asioita opiskella (puhumattakaan siitä että meidänkin ryhmän yhdeksästä henkilöstä kahdella ei ole omaa tilaa kotona (joista mä olen siis toinen)). Mutta kyllä mä opin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.