IRC-Galleria

fasfasjfraorasPerjantai 09.12.2005 12:09

Mahtava otsikko on paras otsikko. Ja sekava otsikko se vasta parhautta onkin. Joo, täällä sitä ollaan Tampereella yliopistoilemassa. Aamulla lähti kiireen vilkkaa Hämeenpuiston residenssistä tänne vain tajutakseen, ettei aamutunteja olekaan. Kolumninkirjoitus onkin omatoimisesti suoritettavaa puuhastelua ja aikaa on koko viikonlopun ajan. No sehän sopii, nimittäin olisi tuossa vähän tenttiin lukemistakin jota pitäneekin suorittaa heti kun atk-luokasta pääsee helvettiin. Ja miksei pääsisi, koska joku naisihminen puhuu takana kännykkään kiitettävän kovalla äänenkorkeudella. Oppikaa lukemaan niitä kielto- ja myöntötekstejä, satttaaaana.

Tänään sitä on sitten keikkakin. Porissa, Tullipubissa. Tulkaa katsomaan! Aloitellaan soittamaan viimeistään kymmeneltä. Paikalla ovat myös Teemu Elo ja Tajuvana. Elo on pitkän linjan porilaismusikantti, Tajuvana kans jo kymmenisen vuotta kasassa ollut helsinkiläisretkue. Vähän folkkii, vähän progee, vähän powerpoppii, vähän poprokkii eikä ollenSkaan rässii, läkkii tai ees läkkirässii. Kyllä näin on kato juu. Vielä ei jännitä, toivottavasti ei myöhemminkään. Tarjolla on kyllä soittajille ilmaisia kaljakuponkeja, joilla täytyykin hakea santsikuppia "ain välil" kuten porilaiset pruukaavat sanoo.

Ei osaa keskittyä tähän. Lienee myös turhaa tekemistä, koska eihän tätä kukaan tunnu lukevan. Se on gauheet semmone. Palaillaaaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.