IRC-Galleria

TamperePerjantai 28.10.2005 20:00


Se on sitten melkein arkiviikko pulkassa. Täällä sitä istutaan Tampereen yliopiston päärakennuksen aulassa, ja mennään seuraavaksi ostamaan Tullintorin luontaistuotekaupasta palautusjuomaa; tuli oltua tuossa vähän salilla jumppailemassa hauis- ja ojentajasektiota. Vähän sekoiltiin myös soutulaitteen kanssa. Puolitoista tuntia ja sauna päälle, kyllä toimii. Terveystarkastuksessa kävin, tuntuisi mies olevan terve. Mutta sykkeet tuntuvat pysyvät sitkeästi seitsemässäkymmenessä? Taitaa olla paras painottaa jatkossa liikuntaa enemmän hölkkäsektorille, en nimittäin usko enää että punttiosastolla voi niin hyvin treenata kestävyyttä vaikka kuinka jyystäisi 20-25 toistoa joka toinen viikko. Kai tämäkin niin yksilökohtaista on.

Aamun Satakunnan Kansa kertoo, että raisiolainen Tiina Mahlamäki vetäytyy Porin kirjastotoimenjohtajan vaalista. Mahlamäki ja vt. kirjastotoimenjohtaja Asko Hurstihan ovat nyt olleet uutta johtajaa valittaessa loppusuoralla. Varsinaisen päätöksen tekee lopulta valtuusto - oliko se nyt ensi maanantaina. Kuitenkin, koko homma on ollut meikäläisellekin aika opettavainen kokemus. Erityisen paljon se on opettanut kunnallispolitiikasta - ja politiikasta yleensä. Kyllä se juniorit niin on, että harvemmalla sydän pysyy näissä asioissa matkassa ihan loppuun asti. Tarkempaa selvitystä kerrotaan, jos hyväksi havaitaan sitten kun tuo kirjastotoimenjohtajavaali on lopullisesti ohi. Itse pidän peukkuja - ja olen koko ajan pitänyt peukkuja - vt. kirjastotoimenjohtaja Asko Hurstille, samoin työntekijät. Aamun SK:n mukaan kuitenkin Kokoomus haluaisi marssittaa vaaliin nyt uuden ehdokkaan, jo lautakunnassa huonoksi ehdokkaaksi todetun Äetsän kirjastotoimenjohtaja? Ei hyvää päivää mitä touhua. Noh, kai se on parempi päkistää vielä kun p*skat eivät ihan just ole puntissa.

Ilta pimenee. Olisiko aika lähteä junalle tai jotain? Näihin kuviin, näihin tunnelmiin me päätämme lähetyksemme täältä Tampereelta. Kiitos seurasta. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.