IRC-Galleria

kiinnostaa, ei kiinnostaTorstai 03.11.2005 15:41


Kaanaa, tuo kaupunginosa Porissa, missä ei tapahdu oikein mitään. En ole täällä juurikaan käynyt ennen työpestiä. Tai olen, mutta siitä on jo vuosia aikaa. En muistanutkaan, että tämähän on aika ankeaa seutua kaikin puolin. Kerrostalot ovat harmaita ja ihmiset keskellä päivää kännissä. Unohtakaa Pormestarinluoto ja Pihlava, sielläkin tuntuu kukoistavan hyvinvointi tähän meininkiin verrattuna. Eli kyllä sitä tuntee itsensä tällaisessa työllisyysprojektissa kerrankin tarpeelliseksi. Saavatpa työttömät ainakin täällä syödäkseen ja verrattain hyvää ruokaa pienellä hinnalla. Lisää tekemistä ollaan keksimässä, ensin pitää vaan kuulla asiakkaita että mitä he haluaisivat tänne saada.

Kouluasioiden kanssa alkaa tulla taas pientä ruuhkaa. Yksi tentti on ensi viikon lauantaina, toinen sitä seuraavana maanantaina ja jossain välissä pitäisi tehdä myös 8-10 sivun mittainen essee Journalismin lajeista. Stressiä helpotti toki se, että Porin pääkirjastosta löytyivät molemmat kirjat, joita toivotaan lainattavan ankarasti esseessä. Ja esseen kirjoittaminen on sentään ihan hauskaa, joten eiköhän siitä selvitä. Jätetään vaan viikonvaihteen osalta dokaukset vähemmälle niin kyllä se siitä, heh heh. :)

Muutenkin on nyt ihan pirtsakka meininki. Ei uskoisi, kun katsoo ulos. Mielentilat kun vaihtelevat minullakin vahvasti säiden mukaan: tosin mainittava on, että jumalaton auringonpaistekin voi alkaa ketuttaa yhtä pahasti kuin siperiaaninen lumimyräkkä tai hewletinmoinen viima tai vain yksinkertaisesti jumalaton paukkupakkanen. Talvessa on silti suhteessa eniten variaatioita, jotka voivat alkaa kyrpimään säätilan osalta. Ei sovi unohtaa myöskään ns. kaljamokelejä, jolloin lipsuttaminen koiran kanssa sivuteillä on suurinpiirtein hengen kanssa leikkimistä. Miettikääpä, mitä se meininki mahtaa olla vanhuksien osalta. Murrh. Kaupungin miehet pois tupakilta ja hiekoittamaan niitä sivuteitä, stana! Sieltä suunnalta enemmänkin kuin yhden ihmisen olen kuullut sanovan, ettei ole mitään tekemistä työpäivänä. Siitähän sitä saisi ja helposti.

Mutta joo, back to work. Palataan, te kaikki 0 lukijaani. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.