IRC-Galleria

Omituiset tavat jne.Tiistai 21.02.2006 13:36


Artemys-Hanna lähetti haasteen. Ilmeisesti siihen kuuluupi vastata omassa päiväkirjaosiossa, joten tehdään näin.

HAASTE!

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


Minä ja omituiset tapani... hmm...
---

1. Ärryn suunnattomasti pelatessani jännittäviksi käyviä tietokonepelejä. Urheiluaiheisissa peleissä ottaa pannuun äkillinen takaisku. Manageripelejä pelanneet tietävät tämän. Muutenkin olen tosi huono häviäjä, jonka myönnän auliisti koska ei se kieltämälläkään parane, heh heh...

2. Unieläimenä toimii kissojen ja avovaimon lisäksi Lasse-jänis. Sen toi äiti ja iskä Helsingin yleisurheilun MM-kisoista 1983. Lasselta vaatteet rispaantuivat päältä, mutta so not kunhan hyppy kulkee.

3. Stressata olemattomistakin asioista. Se on omituinen tapa, josta täytyisi päästä pikku hiljaa ihan eroonkin.

4. (Kuulemma) sokerin lisääminen kahviin. Tämä on siis ulkomaailman mielestä omituinen tapa. Neljä palaa sokeria täytyy olla, on kuppikoko mikä tahansa - muuten kahvi ei maistu kahvilta vaan väistämättä enemmän ja vähemmän paxalta.

5. Artemyksen mainitsema kielipoliisiosasto on tuttua täälläkin päässä Suomea. Tosin nyt olen huomannut piirteen hieman helpottavan. Erityisen rasittava ominaisuus oli noin kymmenen (!) vuoden iässä, jolloin sain kyllä ainekirjoituksestakin virheettömiä suorituksia noin oikeinkirjoituksen osalta. Mutta jestas sitä russutuksen määrää.

boonus: Edelleen olen sitä mieltä, että ihmiset SURFFAAVAT eivätkä surfaa. Jälkimmäinen saattaa olla kielellisesti oikeinkin nykysäännöillä, mutta omassa sanastossa ne surffaavat. Koittakaapa vain korjata tuota. Murrh. :D
---

Haasteen saavat

Äh, öh... mietitäänpä vielä. Enpä ossoo sannoo ny viä et kell` mahtaa lähtee niinQ.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.