IRC-Galleria

fäafasaffsafaTiistai 22.11.2005 12:51


Joo-o, pitihän sitä tehdä päiväkirjaa joka päivä mutta mykistävä suosio hiljensi meikäläisen "yllättävästi". Nyt ollaan taas täällä Kaanaassa, suussa maistuu tuhdisti hammastahna ja nälkäkin on. Aamulla sentään kerkesin ihan kevyesti sipaisemaan jugurttia ja jotain myslisysteemiä. Eihän se noin pieni annos jo 85-kiloiselle (!) setälle riitä. Siinä mielessä aika huikeeta, että vuosi sitten kesällä painoin 72 kiloa. Onneksi valtaosa lisäkoosta on lihasta, vaikka toki rasvaakin on paukahtanut pikkaisen. En olisi kyllä vuosikaan sitten tosin uskonut, että painosuhde korreloi pituuden kanssa jo painon puolelle eli 182 / 85. No, tästä on nyt sitten lähdettävä rakentelemaan eli siis vähemmän rasvaa ja enemmän lihasta. Vaatii säätöä, mutta niinhän kaikki.

Ja kova horroskin on päällä. Setä se kävi eilen Tampereella taas ja oi helevetti kun olisi hienoa osata junassa NUKKUMISEN taito. PILKKIMINEN on eri asia. Kun niillä penkeillä ei itseään saakaan semmoiseen asentoon että uni tulisi kunnolla. Takaisintulomatkalla taisin tosin kevyesti jopa torkahtaa. Aamulla oli kovaa, kun aina kun tunsi saavansa pian unen päästä kiinni, keskeytti suorituksen nauhoituksen täti joka yllättävän kovalla volyymillä kirkaisi että hetken kuluttua Kokemäki. Siis kiitos tiedosta, sitä olen aina tarvinnut. Eikö näissä aamujunissakaan voisi antaa ihmisten nukkua, kun harvempihan niistä tuntuu Kokemäellä tai Harjavallassa jäävän. Tai sitten lisää vaunuja vaan selkeästi. VR, you rock!

Nyt ei siis ihan oikeestikaan ole mitään asiaa. Mikähän nyt on. Parempi lopettaa kuitenkin. Tosin samahan se taitaa olla, mitä tänne kirjoittaa, koska teinit alkavat jo itkemään jos näin paljoa tarvitsee lukea tekstiä kerralla. Pah. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.