IRC-Galleria

Ssyysloma. qwMaanantai 23.10.2006 23:46

Hassuuhassuu. qw Kaikki ihmiset oli nii hassui. Oltiin vähän ulkoilemassa. KYLLMÄ. On se kumma ku nuorison on nykyään pakko päästä koululle vapaa-ajallaki. :o Ja sit olin kans Rronjal. Enkä kyl mee enää ikinä. Sen verran sairast sakkii. :P Mul on Ronja kyljes kaks mustelmaa ja sormes haava, JA SE ON SUN VIKA!:P Sori Jerepikkune et jouduit kestämään meijän mesekännei<3 Känneist puheen ollen.. Ronjal ei alkoholii enää koskaan IKINÄ. :P No ei, ehkä joskus.

Mietittii kans Rronssen kans et Janzi Janne Salamal pitäis olla oma talk show. Sellane ku late night whit Conan O´Brien. :o Se ois niin siisti. Janzin show ois ehkäjopa parempi, ku se ei aina naura sen omil vitseil, niinku Conan. (huom AINA)

Heei! Ja ajelin kans pikkuse kaatosatees ja arvatkaa viel mitä :D AJOIN SOLIFERIL. Pitkäst aikaa qw<3 Love machine sai jäädä tallii täl kertaa.

JEEJEE. Joku lähtee huome Teneriffal. :oo Tuleeks ikävä. Huome nähää viel koulus mut sit ei KOKONAISEE VIIKKOO. Härre. No mut minkäs sil mahtaa. Koittakaa kestää.


Ssyysloma top 5

juoma nro1: Mansikkalikööri - Metsmaasika
biisi nro1: Bullet for my valentine - Tears don`t fall
suuhunpantava nro1: hesenperunasalaatti ja mandariinit
hengelline biisi nro1: Sakkeus oli pieni mies <3
kulkuneuvo nro1: SOLIFER ja FUDE<3



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.